Pjozsi69 kérdése:
Aprilia scarabeoval mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Két napja vagyok egy 99-es 2T Scarabeo "boldog" tulajdonosa. Eddig majdnem minden rendben volt, kivéve, hogy megvásárlása után 10 perccel eldugult a főfúvóka, amit végül is a régi tulaj, reklamálásom után kitakarított, rendben hazaértem vele (30 km-es út volt, végig 60-70-el).
Az akksija halott, úgyhogy az kivettem, ma veszek bele újat.
DE:
Ma reggel indulnék vele (berúgókarral természetesen), de nem volt hajlandó beindulni. Néha, mintha elkapta volna, de nem tudtam vele munkába menni. Kicsit dühítő egy két napja vett mocival.
A kérdésem (laikus vagyok):
Akksi nélkül be kellene indulnia? Használt motor vásárlásakor mit nézessek át egy szerelővel?
Gyöngyösön tudtok olyan szerelőt, aki vágja a scarabeót?
Köszi a válaszokat!
2013. jún. 3. 10:49
1/1 anonim válasza:
Akku nélkül is simán el kell indulnia berugásra. HA nem indul akkor lehetséges okok (amennyiben melegen normálisan ment) : rossz a szivatója, kopott a henger)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!