Mi a baja az autóm hűtőventillátorának? Egyfolytában megy.
Megálltam vele az úton.Meghallottam,hogy megy a hűtőventillátor.Kicsit furcsáltam a dolgot,mert nem is volt annyira meleg,hogy indokolt legyen a beindulása.Gondoltam,hogy majd úgyis kikapcsol,úgyhogy bementem az üzletbe.Amikor kijötem,még mindig ment.Itt már tudtam,hogy valami nincs rendben.Hazamentem az autóval,de még akkor is ment.Levettem róla az aksit és pár perc múlva visszaraktam,de semmi változás,mindig megy.Gondolom,hogy valami a hőérzékelő szenzorral lehet.Mit gondolok?Mit csináljak vele?
Előre is köszönöm a segítséget.
Termosztátnak köze nincs a ventilátort kapcsoló hőgömbához. Előző, ne keresd hogy ki adta a piros kezet, én voltam.
Kérdező: jó helyen tapogatózol, a ventilátornak semmi baja, hoszen működik, a hőgomba lesz a rossz. Próbáld meg kimérni, vagy ha hideg motornál lehúzod róla a vezetéket és leáll a venti, akkor megvan a bűnös. Nem tudom hogy a te kocsidban relézett-e a venti, ha a gomba jó, még a relé érintkezői is beéghettek.
Szia!
Mennyibe fájt neked a relécsere?
Lehet, hogy nekem is az a gond!
Köszi a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!