Mazda Rx-7 motor átalakítás lehetséges?
A kérdésem egyes embereket felzaklathat,ezért kérem csak erős idegzetűek olvassák tovább :)
Amióta megláttam az Rx-7es modellt, azóta a megszállottja vagyok, elvarázsolt, és eldöntöttem, hogy egyszer lesz egy ilyenem. De...minnél többet olvastam róla, annál egyértelműbbé vált számomra hogy a Wankel motor bizony nem egy jó befektetés. a kérdésem arra irányulna, hogy lehetséges-e, a motor kicserélése egy "normálra". Sajnos nem vagyok hozzáértő, ezért kérdezem tőletek :)
Vw 1.8-as motorral láttam már RX7-et.
Viszont bepapírozni itthon lehetetlen.
na igen a papírozás... erre nem is gondoltam, valószínűleg esélytelen...
én az rx-8-ba voltam szerelmes, csodálkoztam is miért ilyen olcsó használtan, aztán utánanézegettem és kiderült miért ilyen alacsony a vételára, a wankel nagy átok tud lenni ha napi használatra szánod. hatalmas fogyasztás 13-15 liter még normális használat mellett is, alacsony fordulaton semmi kraft, állandó olajfogyasztás, nem állíthatod le hidegen mert nagy esélyel beköpi a gyertyát, nagyon macerás és kényes... én letettem róla és inkább valami más után nézek
Második vagyok, most van egy eladó a hasznaltauto.hu-n, valamilyen 1.5-ös motorral.
150-ért adja, ránézésre vagy +200ért gatyába lehetne rázni.
Ja, és papírja is van.
Az Rx-7 wankel motorjai úgy tudom még nem akkora macerás pénztemetők, mint az RX-8-é. Ellenben nincs is annyi power benne :)
Átalakítás lehetséges, de az is pénz pénz pénz és leírták, itthon kb lehetetlen lepapírozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!