Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 1,2 millióból valami benzines...

1,2 millióból valami benzines motor, nem nagy fogyasztással,125 le körül?

Figyelt kérdés

Egyedül utazok, kis autó kellene!

Legyen ereje, de ne fogyasszon többet 8 liternél városban, papis vezetésnél!

Olyan 120-130 le-vel kibékülnék!

Városban megyek vele főleg!

Valami ötlet?

2013. jún. 1. 23:35
 1/4 anonim ***** válasza:
A Ford EcoBoost motorjával szerelt autókat ajánlom. 3 henger, változó szelepvezérlés, 1.0 l-es, turbós, pont 125 LE.
2013. jún. 1. 23:40
 2/4 anonim ***** válasza:

Az a baj ezzel - ha személyautóra vonatkozik-, hogy benzines, legyen benne power, de városban ne fogyasszon. Ez sajnos nem működik.

Haveromnak van egy 145 lovas mk3 Mondeoja. Ő nagypapásan vezet, városban ( Budapesten ) 10-11 közötti átlaga van. Az 1.8-as Focus is simán bekér városban 8,5-10 liter között, pedig az csak 116le :)

Valahol olvastam nemrég ilyen turbós mákdaráló tesztet, ott is beleszaladtak városban a 10 literbe.

Ha a felső határ 8 liter, akkor szerintem mondj le a 130 lóerőről :/

2013. jún. 2. 00:12
 3/4 Vizéli László ***** válasza:
Vagy mondj le a benzinesről. Bár a diesel csak városba nem a legjobb, mert nem tud bemelegedni, meg nem szereti ha gyakran indítják/leállítják. Nekem pl városi fogyasztásom 5,5l.
2013. jún. 2. 07:13
 4/4 anonim ***** válasza:
Ilyen autó nem létezik! Ennyi paci városban 10 litert eszik.
2013. jún. 2. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!