Mostanában miért nem akkora divat már a gyorsasági motor?
Még bizonytalan az időjárás, bármikor eshet az eső, nincs olyan tartós meleg amikor a sisak ráolvad a fejedre
Szerintem olyan Június vége Július eleje felé már beáll az idő és bátrabban lehet elindulni hosszabb órákra
Meg sokan még most készítik a motort a szezonra, valakinek még hozzá sincs nyúlva tavaly óta a munkájából kifolyólag szóval
Szerintem ha valaki gyorsaságit vesz és nem divatból az pályázni használja a ringeken.Utcára meg minek gyorsasági?Hogy összetörjed magad egy olajfolt vagy egy kavicsfelszóródás miatt?
MEg egy gyorsaságinak a fogyasztása is ott van,hosszú távon kényelmetlenek szal túrázni nem kifejezetten a legjobbak.
Meg sok a szépidő motoros! :)
4-es
Rengeteg ember nem teheti meg hogy pályán belül motorozzon, ha csak pálya miatt vennének motort akkor csődbe menne az összes vállalat, nem lenne kereslet
Nem beszélve arról hogy a pályán rém unalmas körözgetni mint az óvodások, inkább marad az utca ott lehet rutint szerezni
A rutint a pályán szerzel!
Kint az utcán meg tapasztalatot! :)
félnapra napra 5-10ezer ft körül vannak az árak.
A hungaroringre meg még drágább.
Nos Te nem körözgetnél a Hungaroringen mint egy óvodás? Jó és tiszta a pálya,ha valami baj van rögtön összeszednek,nem csúszol meg semmin sem ha csak nem vagy béna!Pálya arra jó hogy megtudd hogy mit mersz kihozni a gépedből!!!Aki ezt a szabadban a hegyekben csinálja az megnézheti magát mert nem egy motoros mellet mentem el aki kicsúszott a kanyarban mert azt hitte hogy versenyző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!