Milyen supermoto-t vegyek?
Figyelt kérdés
Venni szeretnék egy supermotot 50-125ccm között 4T de nem tudom melyik fajta jó és nem drága (100-200ezer) között2013. máj. 31. 15:50
1/9 anonim válasza:
Ha mindenképp 4t-t akarsz, akkor csak a 125-ösök jöhetnek szóba.
Viszont 200 ezerért csak olyat fogsz találni, ami szét van hullva, és nem használható.
2/9 anonim válasza:
ennyiért? MESSZE nem fér bele egyik márka sem... 50-es 4t nincs is, csak 125-től felfelé, de minimum duplázd meg a 200 ezret és akkor talán találhatsz valamit...
3/9 anonim válasza:
a legolcsóbb, amin van is rendszám, és nem kínai szar:
4/9 anonim válasza:
Hűűűűű mit találtam:
Mz :)
ennyiért megéri viszont ehhez a típushoz alkatrész nem hiszem hogy akad.
6/9 anonim válasza:
erre gondolsz? mondjuk az, hogy épített, és nincsenek papírjai, ha a rendőr megfog vele nagyon rákefélsz...
8/9 anonim válasza:
Ez így jónak tűnik,csak az a baj hogy még életemben nem halottam róla.lehet hozzá kapni alkatrészeket?
9/9 anonim válasza:
Arra azért számíts, hogy ez a 4t izé 60-nál többet nemigen fog menni sehogy.
Alkatrész pedig problémás lesz hozzá, tekintve hogy "nevenincs" (valószínűleg) kínai motor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!