Szerintetek is "normálisabban" vezetnek az erősebb autó tulajdonosok?
Magamból indulok ki: mikor 1.6-os autóim voltak Nem volt olyan nap hogy nem versenyezek 10-15 emberrel Hogy ne előzzek meg valaki bármi áron, vagy csak úgy húzassam a gépet bent városba szűk utcákon mit egy barom. És közbe mindig erősebb autókról álmodoztam!
Közbe eltelt pár év lett pénz erősebb autóra És azt veszem észre magamon hogy nem használom ki az új autóm erejét. Sőt úgy közeledek vele hogy egy 1.4 kisízel is elég lenne. Sebesség határokat betartva. Ha valaki elém vág már nem akarom minden áron megelőzni és befékezni elé. A gyalogosak elengedem még ha szabálytalan módon is csak átrohan az úttesten szinte megállásra kényszerítve, csak legyintek.
Szerintem inkább felnőttél, megkomolyodtál időközben.
Nem köbcentitől függ ki hogy viselkedik. Sok erős luxusautót szoktam látni, amikkel szintén normálisan közlekednek, és még előzékenyek is.
Ez inkább felfogás kérdése.
Amikt írtál hogy régebben milyen voltál.Nos így a tinigyerekek,meg a kis péniszűek csinálnak mert máshol nem tudnak beteljesedni.
Ehhez csak annyi hozzáfűzni valóm van ha valaki versenyezni akar az menjen pályára és ott emberkedjen!Nem egy baleset van amiatt mert idióták azt hiszik tudnak vezetni és emiatt másoknak kell meghalnia.
Mivel nem voltál magaddal megelégedve,addig szórakoztál az útakon,mivel megvetted a nagyobb erősebb autót,így egy álom valóra vált ,elégedett lettél és már nem is érdekel.Vagy csak simán észhez tértél.
Én amiket észreveszek mostanság,hogy akinek nagy autója van az a jogsit is hozzávette(tisztelet a kivételnek).Nekem nem azzal van állandóan a bajom hogy megelőznek,mert az lesza ... hanem azzal hogy rámhúzzák a kocsit anélkül hogy oldalra néznének,szemből előznek úgy hogy nekem már be kell fékeznem,nem adják meg az elsőbbséget és szintén nekem kell belefékeznem.
Ezt így nem lehet kijelenteni, de van abban valami amit a többiek írnak.
17 évesen azért nem jellemző hogy az emberek nagyobb, erősebb komolyabb autókat vesznek.
Ilyen 30+ évesen az ember már megkomolyodik. Nem aggatja tele az autót homasitás gagyi cuccokkal, nem bojrészerkedésre kell neki az autó, hanem közlekedésre. A kocsit árát sem a nyári diákmelóból szedte össze és nem is a zsebpénzéből rakta félre, hanem megdolgozott érte évekig, ezért talán jobban is vigyáz a kocsijára, sokkal körültekintőbben vezet, a motort sem gyilkolja szét, mert tudja hogy nem két fillér a szerviz.
Persze van egy másik réteg is, akikre valamilyen módon rászakadt a pénz. Talán ők a legrosszabbak. Nekik nem számít semmi. Ha széthajtja a motort vagy összetöri az autót majd vesz másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!