Az egyhengeres négyütemű motorok mért durrognak motorfékezéskor?
Figyelt kérdés
A szelephézagnak a gyújtásnak vagy a kipufogónak van köze ehhez a durrogáshoz? pl:dr 600, exc 525, fs 650. De szerintem mindegyik csinálja ha olyan. Itt egy videó,hogy mire gondolok:(tekerd 1:02-re) http://www.youtube.com/watch?v=haB0LFg1fNQ 2013. máj. 29. 21:53
2/10 anonim válasza:
Többet kap mint ami eltud égni a hengerben , nyitott a kipufogó rendszer, a nagy huzat miatt a kipufogóban robban be a maradék.
3/10 A kérdező kommentje:
neeeeeem, nekem volt dr125-öm mz karbival és az is durrantott néha.
2013. máj. 29. 22:32
4/10 A kérdező kommentje:
a 2.válaszoló már jobban tetszik. Kössz.
2013. máj. 29. 22:33
5/10 Bajer válasza:
Bármelyik benzinmotor kipufogója durrog ha kevés a fojtás (lyukas vagy sportkipufogó), ez akár 8 hengeres is lehet. A szelephézag és a gyújtás lehet gyári értékű, akkor is durrogni fog fojtás hiányában. A 2ütemű akkor se durrog csak hangosabb lesz és a diesel se durrog hasonló esetben.
6/10 anonim válasza:
"neeeeeem, nekem volt dr125-öm mz karbival és az is durrantott néha."
pont azt mondtam hogy a karburátor miatt. csak ezekszerint neked érhetőbben kell fogalmazni, mert a szövegértelmezés nem az erősséged
lehet lepontozni, pont lesz.rom...
7/10 A kérdező kommentje:
a karbinak akkor sincs köze hozzá.injectoros motorok is csinálják.meg gondolj bele láss bele a szerkezetbe semmi köze hozzá
2013. máj. 30. 14:36
8/10 anonim válasza:
Abban tényleg lehet valami hogy a kipufogóban berobbanó benzin-levegő keverék adja ki a hangot.....A simosn is azt csinálja amikor bezabál,vagy a szar gyujtás miatt nem robban be minden töltet
9/10 anonim válasza:
a magyarázatot nem tudom pontosan, de ha jól tudom, akkor a hosszú hengeresek durrannak csak, míg a rövidek nem annyira, de ezt sok minden befolyásolhatja, kipufogó, gyújtás stb stb..
10/10 anonim válasza:
az feltűnt, hogy csak gázelvételkor durrog...tehát húzatás, pörög a motor, azán gáz el, és dirr-durr...
ez a forma 1-en is jól látható...ott pedig nem hiszem, hogy rosszul lenne beállítva bármelyik autó is...
a kérdés tvábbra is kérdés...
régen(30 év) ezt úgy lehetett szándékosan előadni, hogy meghúzattam a járgányt, majd slusszkulcs elfordít...aztán újra gyújtás...akkorákat szólt, főleg az Alagútban volt sikere..egyszer aztán szétrobbant a kidörrentőm, de rendesen...
soha nem csináltam utána..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!