Opel Astra H-ban (Enjoy) miért nem működik a tempomat? Lehet hogy nincs is benne? Övet miért reklamálja?
Figyelt kérdés
2004 12.havi autót vettem nemrég magánszemélytől, kivételesen megkímélt állapotban.A tempomatnak van a fényszóró kapcsoló mellett tekergethető gombja(ha megnyomom kijön és jobbra-balra tekergethető),de az index kapcsoló karon nincsenek mikrokapcsolók.Az eladó nem mondta hogy van-e benne mert nem kérdeztem,csak otthon nézegettem és filóztam hogy de frankó lesz!Tud valaki erről infót adni, hogy mi lehet a dolog hátterében?Lehet hogy elő van készítve a kocsi rá de nem rendelkezik vele?Más:néha reklamálja az övet vezetésnél,pedig be van dugva.Ez 10 esetből 3x fordul elő.Legközelebb ha beülök,minden ok.Tehát ha beindítom reggel vagy jó,vagy nem de útközben ha indulásnál nem reklamált,akkor köv. indításig nem is fog.Tipp?2013. máj. 29. 19:11
1/3 anonim válasza:
Rádsóztak valami szart, barátom. Ne csodálkozz, ha télen be sem indul majd!
2/3 A kérdező kommentje:
Ha látatlanban kéne véleményt mondanom az én első gondolatom is ez lenne,de ez a kocsi a tempomaton és az öv visszajelzőn kívül tényleg tip-top.Ezért agyalok hogy mi lehet.Nőé volt,személyesen tőle vettem,a papírok,minden stimmelt,vastag köteg szervizszámlával kaptam a kocsit,kitöltött,nem gyanús szervizfüzete is van.Elvileg minden stimmel.De mi van a tempomattal és az övvisszajelző hibával?Ez a kérdés.
2013. máj. 29. 19:41
3/3 A kérdező kommentje:
Opel fórumról kaptam választ:
1.:ebben a kivitelben nincs tempomat,amit tekergettem az a műszerfal-világítás gombja-elég kínos,de egy problémával kevesebb :)
2.:az öv csatlakozóhoz menő vezeték meg lehet törve az ülés előre-hátra tologatásától,vagy egyszerűen a csatlakozóban valami kontakt hibás.Minden esetre utána nézek.
2013. máj. 29. 21:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!