Tivadar89 kérdése:
Wv passaton melegszik a hátsó féktárcsa, mitől?
Figyelt kérdés
Hello mindenkinek.Kicseréltem a passaton a hátsó fékbetéteket és az egyik felén nagyon melegszik a dolog.Mitöl lehet?A csuszkák letakaritva ujrazsirozva tiszta a fék nyereg is.Nekem ugy tünik hogy a dugattyu nem akar visszamenni rendesen a lábfék használatánál de a kézifék használatakor jó marad.2013. máj. 29. 16:10
1/3 anonim válasza:
Haveromnak nemrég hasonló gondja támadt, igaz Fordnál, ott nyeregfelújítás lett belőle.
Neki az okozta a problémát, hogy az előző betétcserét a szomszédja végezte, és a dugattyút nem visszatekerte ( Bosch féknyereg ) hanem visszaütötte, így a menetes orsó kapott egy kicsit, aztán eddig bírta :)
2/3 A kérdező kommentje:
Az az igazság hogy ha fent van a hején és mikor nem enged vissza kis koppantás a nyereg hátuljára aztán már jo is.Szoval nem értem.Én a dugattyu belsejében levő dolgokra gyanakszom mert betekerni sem egyszerü mert csak forog egyhelyben néha.
2013. máj. 29. 16:48
3/3 anonim válasza:
Megszorulhatott a dugattyú egy kicsit, lehet hogy már a csere előtt is beteg volt, a mozgatás meg mégjobban betett neki, vagy bekerült egy kis szmötyi, mindenesetre valószínűleg nem egy húzós összeg a rendbetétele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!