Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Bmw 330i automata e46 érdekeln...

Bmw 330i automata e46 érdekelne, lehetőleg akinek van, volt, milyen, hogy megy, fogyasztás, vezetési élmény, ki lehet-e kapcsolni az elektronikát vagy hgy lehet vele látványos gumifüstöltetést végezni a fullos csajok előtt? :D

Figyelt kérdés
2013. máj. 28. 21:12
 1/6 anonim ***** válasza:
40%
Egy darabig lehet. Aztán ha automata beadja a kulcsot akkor csak pislogás lesz :)
2013. máj. 28. 21:20
 2/6 anonim ***** válasza:
automata nem erre való, ebből meg nincs is rendes, csak a steptronic. ami sokat eszik és könnyen bekrepál.
2013. máj. 28. 21:37
 3/6 anonim ***** válasza:
Neked semmilyen autó nem való.
2013. máj. 28. 21:43
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem azért kérdeztem mert én akarok ilyen géppel arcolni, hanem egy "Kedves" ismerősöm henceget multkor egy ilyen sztorival és csak kíváncsi voltam hgy E46, ami elvileg elekgronikadús, automataváltós mivoltjátol eltekintve képes-e ilyen unikornisként viselkedni!! Bocs :D A gumifüstöltetős csávó a diszkó előtt nem én vagyok ;)
2013. máj. 28. 21:48
 5/6 anonim ***** válasza:
lehet persze amúgy. de rövidtávon lehet menni automataváltót javítani.
2013. máj. 28. 22:07
 6/6 anonim ***** válasza:

Automatával is lehet gumit füstöltetni, a fék és a gáz lenymásával.

A váltó nem köszöni meg..

2018. jan. 23. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!