Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Műanyag kárpitot hogy lehet...

Műanyag kárpitot hogy lehet picit kipofozni, rendbe rakni?

Figyelt kérdés
Az alábbi linkeken vannak a sérülések fajtái, amikből rengeteg van az autó belső kárpitján szerete szét. Ezeket szeretném eltüntetni, de eddig senki sem tudott valami elfogadhatónak számító praktikát adni. Esetleg valami bevált dolog van erre? [link] [link]

2013. máj. 28. 13:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Kárpit az ülésen van. Ez egyszerű burkolat.
2013. máj. 28. 13:48
 2/4 anonim ***** válasza:
megpróbálhatsz kárpitra való szilikont,attól kicsit jobb lesz,mert egy ideig fényes lesz tőle az egész és valamelyest összeolvad. max valami ilyen színű festéket tehetsz egy fülpiszkálóval rá aztán szilikon.
2013. máj. 28. 13:51
 3/4 A kérdező kommentje:
1. Igazad van bocsánat a téves szóhasználatért, 2. Köszönöm szépen, én is ezeket az instrukciókat kaptam, csak reménykedtem, hogy van valami precízebb megoldás is, esetleg valaki, aki foglalkozik ilyennel.
2013. máj. 28. 14:01
 4/4 anonim ***** válasza:
elviheted egy kárpitosnak is,aki valószínűleg jó árért cserébe lehet ugyan így fogja megcsinálni. de nem vagyok annyira tájékozott ezen a téren,lehet van precízebb megoldás is! 2. voltam
2013. máj. 28. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!