Műanyag kárpitot hogy lehet picit kipofozni, rendbe rakni?
Figyelt kérdés
Az alábbi linkeken vannak a sérülések fajtái, amikből rengeteg van az autó belső kárpitján szerete szét. Ezeket szeretném eltüntetni, de eddig senki sem tudott valami elfogadhatónak számító praktikát adni. Esetleg valami bevált dolog van erre? [link] [link] 2013. máj. 28. 13:39
1/4 anonim válasza:
Kárpit az ülésen van. Ez egyszerű burkolat.
2/4 anonim válasza:
megpróbálhatsz kárpitra való szilikont,attól kicsit jobb lesz,mert egy ideig fényes lesz tőle az egész és valamelyest összeolvad. max valami ilyen színű festéket tehetsz egy fülpiszkálóval rá aztán szilikon.
3/4 A kérdező kommentje:
1. Igazad van bocsánat a téves szóhasználatért, 2. Köszönöm szépen, én is ezeket az instrukciókat kaptam, csak reménykedtem, hogy van valami precízebb megoldás is, esetleg valaki, aki foglalkozik ilyennel.
2013. máj. 28. 14:01
4/4 anonim válasza:
elviheted egy kárpitosnak is,aki valószínűleg jó árért cserébe lehet ugyan így fogja megcsinálni. de nem vagyok annyira tájékozott ezen a téren,lehet van precízebb megoldás is! 2. voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!