Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Volkswagenes autószerelő?

Volkswagenes autószerelő?

Figyelt kérdés
Tudtok nekem olyan autószerelőt mondani aki Volkswagennek foglalkozik Budapesten, 2002-es Bora, nem akarom a szalonba vinni mert kicsit drága, de vezérműszíjat cserélni kéne.
2009. okt. 5. 13:13
 1/6 anonim ***** válasza:
Vezérműszíjat akármelyik maszek vagy rendes szerelő kitudja cserélni.De ha viszont elszakadt akkor nagyobb baj!!Amúgy nem tudok róla hogy Magyarországon lenne külön olyan autószerelő aki csak Volkswagenekkel foglalkozna.Vidd el egy szerelőhöz és ő megcsinálja!
2009. okt. 5. 14:05
 2/6 anonim ***** válasza:

Én saját magamnak szoktam cserélni, mert nem bízom egyetlen szerelőben sem, hiszen elég jól ismerem a szakmát és azt is, hogy mit művelnek egyesek :) Egyébként nyilván nem tudod megcsinálni magadnak azért kérdezed, van egy műhely a a 16. kerületben, ismerősömék, normálisak, én is szoktam náluk szerelni, korrektek, nem kérnek irreálisan sokat sem. Amúgy ők féltengelyesek hivatalosan, de vállalnak minden mást is, mondd hogy egy haverod küldött hozzájuk vezérműszíj csere ügyben: van weboldaluk is: [link] a budapesti számot hívd, 16. ker Lucernás utcaában van a hely, közel Cinkota HÉV állomáshoz.

Üdv!

2009. okt. 15. 00:17
 3/6 anonim ***** válasza:
Ja és a szíjat vedd meg előtte te, mondjuk a Bárdiban, [link] nem szeretnek mászkálni alkatrészek után és úgy menj oda, meg is várhatod, nézheted is mit csinálnak.
2009. okt. 15. 00:20
 4/6 anonim ***** válasza:
a vezérműszíjakat a "motoralkatrészek" alatt találod, miután kiválasztottad a márkát, típust, évjáratot.
2009. okt. 15. 00:22
 5/6 anonim ***** válasza:
A Dayco nagyon jó minőség, sok márka gyári beszállítója, úgymint a Gates is, a QH és a Bosch sem rossz, Febit inkább hagyd ki meg a Lemfördert is.
2009. okt. 15. 00:25
 6/6 anonim válasza:
Dayco-t QH-T Continentalt már láttam szíjcsere előtt 10-15 ezerrel szakadni,lefogazni.Gates-t Bosch-t még nem!
2010. okt. 24. 07:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!