Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért nem vállalja egyik...

Miért nem vállalja egyik autószerelő sem a munkát?

Figyelt kérdés
Tegnap a motor felől csattogó hang hallatszódott, és a kipufogón sűrű fehér füst jött ki, többször lefulladtam, majd már nem is indult az autó. Többek szerint átégett a hengerfej tömítés, vagy még annál is nagyobb a baj. Kifejezetten Ford-os, illetve márka nélküli szervízben érdeklődtem, de amint meghallották, hogy amerikai, egyből elhajtottak.
2011. aug. 25. 15:29
 1/5 anonim ***** válasza:
sztem van benne pár olyan csavar amire nem jók az eus szerszámok, és ezt már tudják, meg gondolom azt is h elég nrhéz hozzá alkatrészt szerezni
2011. aug. 25. 15:38
 2/5 anonim ***** válasza:
Én is arra gondolok, hogy speciális célszerszámmal lehet csak szétdönteni a motort. Egy átlagos szervizben nem valószínű, hogy van olyan. márkaszervizben meg kötelező. De az árban, és minőségben is több.
2011. aug. 25. 15:58
 3/5 anonim ***** válasza:
Európában a mm-es szerszámozás a hivatalos pl.: 11mm, amerikában pedig a hüvelykes pl.: 3/8 inch. A hengerfej tömítésed biztos átégett. Milyen típusú Ford?
2011. aug. 25. 16:08
 4/5 anonim ***** válasza:

Amerikai technika.. nekem minen nap ehhez van szerencsém (repcsik). Egyébként valószínűleg a szerszámok is közrejátszanak, meg a nem túl jó alkatrész-ellátottság.

Persze mindent meg lehet oldani, a 3/8-ad colos kulcs helyett is fel lehet erőltetni a 10 mm-est.. :)

Keress egy amcsi autós fórumot és érdeklődj. Írd le ugyanezt, és kérj udvariasan elérhetőséget olyan szerelőhöz, aki elvállal ilyesmiket.

2011. aug. 25. 20:11
 5/5 A kérdező kommentje:
Ok köszi, akkor megpróbálok azon az oldalon egy szerelőt keresni.
2011. aug. 26. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!