Melyik gomb mire való a GAZ-13 Csajka automata váltóján?
Érdekes, én egy tesztet olvastam róla a neten abban így néztek ki az automata váltó gombjai a műszerfalon.
Lehet, hogy abban, amit te vezettél át volt alakítva a váltó, de a műszerfalon lévő gombokat szinte biztos, hogy cserélték, mindegy, azért köszönöm szépen.
az említett fokozatok ciril betűvel vannak, mint tudjuk...
ZIL elnökiben azt tudom, hogy ZIL motor volt(van) egy rögzítő(inkább neutrál) aztán tolat, és előre kettő..a sofőr nyomta a gombot a kellő időben...
..az első kb100km/h, a második pedig 180..ig..de a
kasztni majd négy tonna volt...
a Csajka az már finomított változat, de maradt a kétfokozatú félautomata(amit én ismerek)
a 3X az zh a H an N.. a többi előre.
Abban szögletesek voltak a gombok,én nem kérdeztem gyári-e vagy sem,így is megcsodáltam,az öregúr egyébként is szűkszavú volt,emlékszem megkérdezte tőlem hogy érdemes-e nekem ilyen sok képet készíteni az autóról,pedig már akkor is telóval csináltam :)
Veterán túrán voltam egyébként szervizkocsin nyaranta,volt főnököm a klub elnöke.
Д - D Drive
H - N Üres
3X - R Hátramenet
T - L Lassú járat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!