Kova 55 kérdése:
Tudtok ajánlani A honda civicem-hez egy kuplungtárcsát? 2001-es 1,6 os 16szelepes,110Le ferdehátú, motorkód D16w1. eddig tudom fejből, de ez elég.
Figyelt kérdés
Láttam van többféle,de én nem versenyzek meg semmi,szóval jó lesz valami alap is,de ne a leggagyibb,amúgy mi a különbség a különböző tárcsák között?2013. máj. 26. 21:27
1/4 A kérdező kommentje:
[link] Mi különbség pl az első kettő között?Miért drágább a második?
2013. máj. 26. 21:29
2/4 anonim válasza:
A linkre nem hoz be semmit.
Úgy tudom kuplungban a Sachs a legjobb, esetleg a LUK. Szerintem ne csak tárcsát vegyél, hanem komplett szettet. Ha nincs kedvezményed az unixnál, ne ott vedd meg. Nézz körül itt:
alkatreszek.hu
zsu.hu
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi,kicsit jobbat szeretnék az átlagnál,melyiket válasszam innen? [link]
2013. máj. 27. 21:01
4/4 anonim válasza:
Teljes készletet nézz, az éri mega legjobban. Lehet, hogy most kicsit drágább, de nem kell újra megbontanod, ha épp valami más fossa el magát.
Sajnos konkrét választásban nem tudok segíteni, szerintem kérdezz körül egy márkaspecifikus fórumon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!