Szabó Gy kérdése:
Miért csak egyet pöffen a motor?
Figyelt kérdés
Simson S51-em van.Tegnap egyszerűen leállt.Hazatoltam,majd próbáltam a hibát megkeresni.Benzint kap,karburátort kitakarítottam.Szikra van.Kiveszem a gyertyát megsmirglizem,megtakarítom,majd berúgásnál egyet pöffen a motor és ennyi.Több gyertyával is kipróbáltam,más hőértékekkel is.Ugyan ez tapasztalható.Eddig 260-as volt benne és azzal ment.Mi lehet a hiba oka?2013. máj. 26. 13:58
1/6 anonim válasza:
az hogy ez egy 30 éves szar!....ha berúgásnál egyet pöffen,akkor próbáld meg betolni,hátha úgy kettöt fog.....
2/6 anonim válasza:
Paraszt vagy első!
Ha egyszerűen leállt akkor lehet a hibát a gyújtásban kell keresni ha megpucoltad rendesen a karbit.
Lehet olyan hogy a trafód rossz(ilyenkor durrog),lehet hogy elment a gyújtásod,ilyenkor be kell állítani a gyújtásalapot,megszakítóhézagot meg ellenőrizni hogy jó helyen gyújt.
3/6 anonim válasza:
a megszakítót polírpapírral csiszold meg egy picit
4/6 anonim válasza:
nem vagyok én bunkó kedves második de egy ilyere,hogy leállt a simsonom,mi lehet a baj?-kérdésre adjál már értelmes használható választ.....kb 10millió oka lehet hogy miért nem megy......ha meg valakiben annyi müszaki érzék sincs egy egy büdös simsont nem tud beindítani,az inkább ne is motorozzon............egyébként meg hogy akkor válaszoljak is már vmit a kérdésre:biztos hogy a gyújtás szar(feltételezem rosszkor ad szikrát,mert azt írta az emberünk,hogy szikra az van)mert ha pöffen,akkor ezek szerint van mit berobbantani a szikrának...........amugy is örök igazság hogy ha vmi egyik pillanatról a másikra nem indul akkor:ha be se röffen gyújtás baj van,ha éppen beindul de nem megy rendesen akkor meg üzemanyagellátás...
5/6 anonim válasza:
Tudod a paraszt jelzőt azért írtam ,mert leszaroztad más motorját!
Nekem is régi gépem van de ha az utcán odajönnél hozzám és annyit mondanál hogy ez egy sza r akkor lehet hogy kapnál egy kis gondolkodtatót az arcodba.
6/6 anonim válasza:
nincs semmi baj a simsonnal. réginek régi de még mindig megy... és igazából nem sok baja lehet :D ha szikra van akkor és durran akk lehet megszakító vagy kondi hiba is. vagy el van állítva a gyújtás. de aki nem ért hozzá az inkább ne is nyúljon hozzá mert több kárt okoz mint hasznot :D van egy jó ismerősöm aki ilyen hogy ő tudja mi a baja és utána meg jobb volt mint lett :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!