Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 50000-ért lehet megbízható...

50000-ért lehet megbízható motort venni?

Figyelt kérdés
Ha igen melyiket?
2013. máj. 25. 20:36
 1/6 anonim ***** válasza:

És mégis milyen kategória? Segédmotorkerékpárból van ennyiért kínálat - régi, ütött-kopott, de működő japán gépek, amiknek a motorja még elműködik egy darabig.

Nagyobb, pl. 125-ös gépek közül ennyiért max. MZ-t kapsz.

2013. máj. 25. 20:47
 2/6 anonim ***** válasza:
KTM
2013. máj. 25. 20:55
 3/6 A kérdező kommentje:
tökmindegy milyen kategória, a lényeg hogy megbízhatóan elvigyen a-ból b-be. ccm-t azért nem írtam mert ztem 50 felett nem igazán van esély megbízható gépet találni. Simsonokat és robógókat látok ennyiért, napi használatra ezek okésak lennének?
2013. máj. 25. 21:24
 4/6 anonim ***** válasza:
A simson még teljesíti a napi használathoz szükséges feltétleket.
2013. máj. 25. 21:43
 5/6 anonim ***** válasza:

A Simson modernebb típusai határeset kategória szerintem - gyári példányt, ami sokáig elmegy hiba nélkül nem nagyon fogsz találni, ha egyet megcsinálsz/megcsináltatsz jól bírhatná, de az megint több mint 50k.

Ennyiből mindennapi közlekedésre - ha Simsont szeretnél - akkor vagy Star, vagy Schwalbe. Vagy régi japán, pl. 90-es évekből valami Dio/Jog/hasonló.

2013. máj. 25. 22:01
 6/6 anonim ***** válasza:

Ennyiből nem.

Ha low cost napi járásra kell akkor valami robogót válassz. Lehet nem olyan "menő" mint egy sámson de akármilyen nyűgje van el fogja húzni a belét A-ból B-be, ha már egyszer elindult. Míg a szimót javíthatod az út szélén, mert úgy megáll, mint a pinty már akkor is ha beköpi a gyertyát.

2013. máj. 26. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!