Ti mivel távolítjátok el az autó elejéről ezt a rengeteg döglött bogarat?
Szinte naponta lehetne mosni, mert minden út után egy négyzetcentiméternyi szabad hely nem marad, ahol ne lennének bogárhullák.
A normán autósampon alig hozza le, úgy kell lesúrolni.
Ti hogy csináljátok?
Van direkt bogáreltávolító folyadék. Olyan mint az ablakmosó, csak követni kell ami rá van írva a flakonra: általában száraz felületre kell fújni és hagyni hatni 5-10 percig.
Hideg zsíroldóval NE próbálkozz - volt egy haverom akit nem tudtam lebeszélni, foltos maradt a gyári fehér fényezés a kocsiján.
De gondolom kisebb töménységben - no meg nem egész délután hagyod rajta, hanem 5-10 percig, utána meg bő vízzel lemosod az egész autót feltételezem.
Legalábbis én nem szoktam csak a bogarakat leszedni.
Langyos Ultradermes víz? Tudod az a kézmosószer, amit már nagyapám is használt 40 évvel ezelőtt... :)
Ez igaz...
Ismerem az Ultradermet. Jó zsíroldó. Bogarakra még nem próbáltam. De jó ötlet! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!