Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Macilaci08 te át is nézed...

Macilaci08 te át is nézed normálisan a kocsikat és ugy linkelsz be vagy csak bedobálod őket?

Figyelt kérdés

Ha bedobálod őket ott csak a fajtát akarod e megmutatni vagy rendesen átnézed mintha te akarnád megvenni?

(tényleg érdekel mert van mikor 10 autót is belinkelsz, és aki jól átnéz egy hirdetést(képek, árulkodó jelek, nyelvezete a leírásnak) az nem kis idő )

2013. máj. 24. 21:26
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
0%
lv50 Hogyan szokták mondani az igazság fáj!! És ha valaki logikusan gondolkozik azt itt rögtön leszólják vagy a helyesírásos bla bla blával kötekednek.
2013. máj. 24. 23:15
 12/32 anonim ***** válasza:
6%

De amúgy teljesen jogosan háborodsz fel! Gondolom a legtöbbnek azzal van a baja, hogy kérdéseket tesznek fel, hogy milyen autót elsőnek, te meg írod, hogy suzuki, de itt a legtöbb nem fogja fel, hogy az is teljesen megfelel, mert alacsony a fenntartása és egy jó motorral kimegy a világból szemben a 20-25 éves német,japán csodákkal szemben.

Nem tudom mi a jobb, ha a gyerek megkapja a 60 LE suzukit vagy megy apuci 150-200 pacis autójával zéró rutinnal.

De után jönnek azzal, hogy nem biztonságos, mert pötypötypöty... Mert a többi 1000 éves valami olyan biztonságos lenne!? Amúgy meg kilehet párnázva a kocsid bárhogy, lehet benne 1millió légzsák, akkor is simán belehalhat az ember, mert vannak olyan emberek, akik minimális gyorsulástól, lassulástól rosszul vannak (ÉS NEM MENTÁLISAN), akkor azok nem fogják nektek elviselni a nagyobb lassulást. Az autógyártók csak megpróbálták a biztonsági kütyükkel még biztonságosabbá tenni a kocsikat, hogy csökkenjen a halál száma, de ezt nem ők fogják eldönteni, hogy a tested mennyit bír.

Amúgy meg láttam 150-nél vadiúj Audit kettészakadva,amibe mindenki meghalt, szóval ennyit a "nagy" biztonságokról.

2013. máj. 24. 23:38
 13/32 anonim ***** válasza:
93%

A hibátlan helyesírás alapvető dolog, ha már valaki arra adja a fejét, hogy megnyilvánul hasonló oldalakon.

Az ellenben bocsánatos bűn, ha elgépel egy betűt néha. Ha valakinek egyszerűen olvashatatlanok a hozzászólásai, annak ezt joggal róják fel.

Ezt mindenkire értettem.

Mit szólnátok, ha holnaptól olyan újságírók cikkeit kellene olvasnotok, akik képtelenek helyesen írni?

Legalább arra vegyük már a fáradtságot, hogy a kommentek megírása után kijavíthatjuk a hibákat és csak azután küldjük el a választ? Ebben segít ez a szerkesztő is, ugyanis aláhúzza a hibás szavakat.

A Macilaci nevű válaszolót nem akarom megsérteni, de először holmi elvakult, német autómárka imádókról panaszkodik, azután még ő szarozza le a német autókat, és isteníti a japán autókat, ezért ő sem korrekt.

Hirdetési linkeket sem korrekt ide bemásolni, sőt mitöbb, a gyk szabályzata is tiltja, tessenek elolvasni. Az apróhirdetési portálok linkjei is hirdetésnek minősülnek.

2013. máj. 24. 23:39
 14/32 anonim ***** válasza:
20%

Figyelj utolsó addig én nem szaroztam le egy márkát sem.Amíg meg nem untam hogy amiket én ajánlottam azt mindig leszólták ha francia ha japán akkor is mert nem az imádott német csodáikat mertem ajánlani.Ez már nem az utóbbi linkekben volt de velem kezdek szívózni hogy a német és japán francia autók szarok és fos..kotrók,ahogy egyesek ezt írták (pl a suzukira ,toyotára,renaultra)sok kérdésnél ,ezt el is mondták nem egyszer.Láss csodát mikor én meg lesza..roztam meg fos..kotróztam egy bmv akkor meg szinte megköveztek meg beszóltak hogy nekem nem lenne pofám ilyet kijelenteni.Szóval nem én kezdtem ,csak meguntam, hogy állandóan cikizik a suzukit arenult és egyéb márkát ami nem német.Igaz ezeket lehet sza..rozni foskotrózni de a német csodagépeket nem pedig, a többi gyártó is ugyan olyan ha nem jobb autókat gyárt a német márkáknál.

De csak támadjál utolsó nyugodtan lexarom legyen igazatok én vagyok a hibás mindenért tudom mert nem értek egyet a többiekkel.

2013. máj. 25. 00:02
 15/32 anonim ***** válasza:
0%
Ja és már megint ti köttök belém és a végén tudom megint én leszek a négylábú kis szék.
2013. máj. 25. 00:03
 16/32 anonim ***** válasza:
0%

Ja és a hírdetésseket sem szabad bemásolni ezt mond a többi 100 felhasználónak is akik ugyan úgy linkelgetnek.Már megint csak velem kötekedtek.Mint ha eggyedűl csak én linkelgetnék.Bezeg ha mindenhova audit meg bmv és golfot linkeltem volna az senkit nem zavart volna .Tipikus magyar gondolkodásotok van mindig csak a villogás nem a használhatóság fenntarthatóság a lényeg

A helyesíráshoz: LEÍROM SZÁZADSZORRA IS EGY NYELVTAN TANÁR KEDVÉÉRT SEM FOGOK ÓRÁKIG PÖTYÖRÉSZNI CSAK AZÉRT HOGY KIELÉGÍTSEM A HELYESÍRÁSBA VALÓ BELE BU...ZULÁSÁT.

EGYÉBKÉNT EZ EGY FÓRUM NEM HELYES ÍRÓ VERSENY ÉS NEM IS ÜGYVÉDI IRODA.

LE LEHET SZÁLLNI RÓLAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ÉS AKINEK NEM TETSZIK KINYAL HATJA A PI...CSÁMAT!!!!!!!!

2013. máj. 25. 00:11
 17/32 anonim ***** válasza:
36%

Szegény, ki kötekedett már megint? Üldözési mánia?

A hirdető linkekben igazat adok, szerintem is tilos itt.

A francia autók meg jók.

A citroen kifejezetten előremutató a fejlesztések terén és érdekesség, hogy a bmw-vel közösen tervezik a motorokat az utóbbi években. A régi és a legújabb Peugeotok is nagyon jók.

Jók a német autók is, az Auditól az Opelig, igen, még a BMW is.

A japán autók is jók. Egy időben a japánok gyártották a legjobb benzinmotorokat. Csak néha már idegesítő a sok ajnározás, hogy soha nem romlanak el és hogy szinte semmit nem fogyasztanak.

Jó mindegyik. Az alapján meg ne ítéljünk már, hogy az urambátyámnak, vagy az unokatestvérem apjának a nővérének a fiának a lányának volt egy és az rossz volt. Egy autó nem csinál statisztikát.

Statisztikának itt van ez:

[link]

Még néhány cikk:

[link]

[link]

2013. máj. 25. 00:24
 18/32 anonim ***** válasza:

Ez vicces ha én beirom nicknévnek,hogy dicsakbuksi akkor én felvállaltam magam?Gondolom téged sem Medve Lászlónak hívnak ugyhogy teis anonim vagy.Éppen ezért jó az anonimság,mert ojan dolgokat is kérdeznek emberek amiket csak igy mernek,és korosztálytól,nemtől,gátlásoktól függetlenül lehet jókis eszmecseréket fojtatni ha ojan válaszadókkal kerülsz partyba.

Engem nemzavarnak a linkjeid tőled ezt szoktuk már meg.Az én saját véleményem az,hogy aki autót akar venni az megtalálja a használtautó.hu oldalt és ott ojat böngész magának amijet akar,talán nemis kéne linkelgetni.Ide a gyk-ra fórumozni inkább azért jönnek az emberek,hogy véleményeket,tapasztalatokat,információkat gyüjtsön,hogy mijen tipust válasszon.Ha ajánlasz egy tipust véleményekkel alátámasztva,hogy miért azt amit, akkor már bizzuk a vevőre,ne linkeljünk konkrét példányt.A szépség szubjektiv,ami neked tetszik az nembiztos,hogy másnak is fog,ezért nemmindenki dijazza a linkjeidet.Viszont egy tényeken alapuló esetleg tapasztalatokkal alátámasztott infó a tipusról hasznos infó lehet vétel elött.Félre ne érts eszem ágában sincs kioktatni téged,és annyit linkelsz továbbrais amennyit csak akarsz, most csak a személyes véleményemet irtam le,legfőképpen azért,hogy kicsit védjem az anonimságot mert nagyonsok hasznos tanács érkezik nicknév nélkül,nemkell nevednek lennie ahoz,hogy használható kommentet irj.

2013. máj. 25. 01:08
 19/32 anonim ***** válasza:
0%

Én nem is a komment hasznosságára mondtam hogy vállaljátok fel a felhaszneveteket ,hanem ara ha ti nektek is kiírjátok a felhasz neveteket ugyan úgy titeket is lehet majd követni ,hogy bubu ezt és ezt írt már megint és ezt és ezt aszót nem írta helyesen.Szóval érdekes az, hogy rajtam kívűl aki még felvállalja a felhasz nevét nem egy kérdésnél látam hogy ugyan abba a személybe belekötnek holott aki a ködbe burkolózik akárki lehet és nehezebb belekötni.

Csak lásd ezt a kérdést is amit nekem írt a kérdező.A felhasz nevem nélkül nem tudta volna nekem száni a kérdést.Szóval ne tereljétek a szót és ne akarjátok megmagyarázni és kifacsarni a szavaimat.

2013. máj. 25. 01:22
 20/32 anonim ***** válasza:
0%
Jó éjt mindenkinek
2013. máj. 25. 01:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!