Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan kell elindítani az...

Hogyan kell elindítani az aprilia rx-et?

Figyelt kérdés

Kedden megyek megnézni, mennék vele egy próbakört is, de nem tudom, hogyan kell indítani? Elektromos?

Nem akarok ott égni, hogy azt sem tudom hogyan álljak neki :D

16/L

2009. okt. 4. 11:52
 1/7 anonim ***** válasza:

Nincs rajta önindító ezért úgy kell hogy gyújtásra leszed(kulcsot elfordítod) és berúgod.

Mond a tulajnak hogy indítsa be neked, úgyis nála lesz a kulcs;)

2009. okt. 4. 12:43
 2/7 anonim ***** válasza:

teszed*

bocs^^

2009. okt. 4. 12:44
 3/7 anonim ***** válasza:
na ez a baj, hogy ma már olyanok is kaphatnak motort akik azt se tudják eszik vagy isszák.. váltani legalább tudsz? mert hogy ezen azt is kell..
2009. okt. 4. 14:52
 4/7 A kérdező kommentje:

képzeld nem tudok váltani. váááóó. de miért is? mert robogóval volt a vizsga. de majd az utcában szépen megtanulgatom tavaszig. de azért köszönöm szépen kérdésed!

első! köszönöm szépen a választ, boltban vesszük, újonnal, nem használtan civiltől. És mindenképpen én akarom beindítani. :) de köszönöm hogy leírtad. a berúgás (nem alkohol ivás :D) fogalmával meg tisztában vagyok :)

2009. okt. 4. 16:23
 5/7 anonim ***** válasza:
Első vagyok, én is akkor tanultam meg váltani amikor váltós motort vettem szal nem késő.
2009. okt. 6. 17:23
 6/7 anonim válasza:
Ha van szivató esetleg rá lehet húzni :) Amúgy mindenki megtanult váltani valamikor, ezt nem kell szégyellni. Én első motorként egy 40lovas Husqvarna-ra ültem, azon tanultam váltani :D
2010. dec. 14. 01:05
 7/7 anonim válasza:

Én majd most szeretnék venni egy Aprilia sx 50-et (első motor) és elméletbe már tudok mindent, hogy mit, hogy kell, mert a netről leszedtem egy utasítást és azt elolvastam, csak azt nem írta, hogy kell üresbe rakni, ebbe tudna valaki segíteni?

Kösz előre is!..:D

2011. jan. 13. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!