Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Közlekedés kategóriába gyakran...

Közlekedés kategóriába gyakran írók! Mi a foglalkozásotok?

Figyelt kérdés

Kis kutatás, gyakran olvasom ezt az oldalt és néha elképesztő szakmai tanácsokat, véleményeket, fogalmazásokat látok! Látszik, hogy nagyon értenek hozzá. Én is tettem már fel itt pár kérdést és mindig kaptam rá pontos, szakmai segítséget.

Tehát kíváncsi vagyok mivel foglalkoznak a válaszadók! Kort, nemet semmit nem kérek, aki szeretné leírhatja, de leginkább a foglalkozásra vagyok kíváncsi!

2013. máj. 22. 22:52
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
92%
Szakács , munkaidőben pedig egy autóalkatrész gyárban melózok. De mindig is érdekeltek az autók és a motorok ezért képeztem és képzem magam mindig.
2013. máj. 23. 11:14
 12/22 anonim ***** válasza:
94%
Gépészmérnök Bsc (Járműgépész), Járműmérnök Msc
2013. máj. 23. 12:58
 13/22 anonim ***** válasza:
95%
Autószerelő a végzettségem.2004-től 2009-ig Renaultban dolgoztam,ezért ezt a tipust jobban ismerem mint bármely másikat.Ezután 1évig Bosch Diesel szervízben dolgoztam,itt ismerkedtem meg igazán a common rail és a VP adagoló fortélyaival,bár erre 1év nem igazán volt elég.
2013. máj. 23. 15:25
 14/22 anonim ***** válasza:
95%

Folytatom:)

Ezután Angliába jöttem,itt mobilszervizesként dolgozom maszekban,esténként pedig egy pizzériában pizzát készítek,illetve futárkodom.Ha szabadidőm engedi amiben tudok segítek,válaszolok a kérdésekre,remélem sokaknak sikerrel segítettem már :)

2013. máj. 23. 15:43
 15/22 anonim ***** válasza:
92%
Gyerekoromtól kezdve imádtam bütykölni traktor,lakókocsi építés,javítás.... Autó fényező szakmám van, B,C,CE jogsim (kamionoztam is ) , a saját kicsit húzott autómat is én szerelem. Jelenleg dolgozom,egy autógyárban 5 éven belül pedig tervezem a gépészmérnök diploma szerzését...
2013. máj. 23. 16:30
 16/22 anonim ***** válasza:
92%
CNC programozónak tanulok, de már kb egy évtizede autók-motorok között élem az életem, az utóbbi jópár évben meg rendszeresen szerelem is őket!:)
2013. máj. 23. 18:30
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Irányítástechnikával foglalkozom. Szabályzóköröket tervezek, motorvezérlő programokat írok.
2013. máj. 23. 21:43
 18/22 Bajer ***** válasza:
100%
Asztalos, géplakatos, kertészmérnök Bsc. Saját traktoraimon kezdtem behatóbban megismerni a motorok felépítését és rájöttem, hogy a világháborús technika a legjobb. Elég hozzá egy szerelőműhely, szerszámok és gépkönyv. Szaktudás csak a mai gépekhez szükséges.
2013. máj. 30. 23:08
 19/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen az eddigi válaszokat! Látom itt tényleg nagyon hozzáértő emberek vannak!

Írhat még olyan, aki szívesen megosztaná velünk a foglalkozását!

2013. jún. 4. 21:03
 20/22 Sinead ***** válasza:
diák. 17/F
2013. jún. 4. 21:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!