Közlekedés kategóriába gyakran írók! Mi a foglalkozásotok?
Kis kutatás, gyakran olvasom ezt az oldalt és néha elképesztő szakmai tanácsokat, véleményeket, fogalmazásokat látok! Látszik, hogy nagyon értenek hozzá. Én is tettem már fel itt pár kérdést és mindig kaptam rá pontos, szakmai segítséget.
Tehát kíváncsi vagyok mivel foglalkoznak a válaszadók! Kort, nemet semmit nem kérek, aki szeretné leírhatja, de leginkább a foglalkozásra vagyok kíváncsi!
(mondjuk nem tudom magamra merjem-e venni azt amit leírtál a kérdés első felében, de azért leírom)
repgépszerelő, hamarosan talán gépészmérnök a végzettségem, munkaidőmben egy autógyárban dolgozom, munkaidőn kívül meg tyúkólakból és pajtákból előszedett motorokat hozok rendbe.
Én leginkább csak beleugatok és kötözködök!
Én gépműhelyekben nőttem fel apám mellett. Az öregemhez járt a fél falu javíttatni, én meg amikor lehetett segítettem neki. Az öregem javított mindent a szivattyúktól az olajkályhán át a traktorig. 10 évesen már Babettával nyomultam, 12 évesen meg anyám Schwalbe-jával, amíg nem kaptam egyet kosárban, amit magamnak kellett összeraknom. Később több motort is magam raktam össze amit szintén darabokban vettem. Faterral építettünk kerti traktort, gokartot, vízvezetéket, lefolyót, központi fűtést.
Előbb karosszérialakatosnak, majd villanyszerelőnek tanultam. Dolgoztam karbantartó brigádban, voltam szolgálattevő a vasútnál.
De ezek már régen voltak, az utóbbi 20 évben biztonságtechnikával foglalkozom, de azóta se ijedek meg attól, ha valamit szét kell szedni!
:D
Az ismereteim gondolom gyakran elavultak már, de igyekszem tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!