Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Közlekedés kategóriába gyakran...

Közlekedés kategóriába gyakran írók! Mi a foglalkozásotok?

Figyelt kérdés

Kis kutatás, gyakran olvasom ezt az oldalt és néha elképesztő szakmai tanácsokat, véleményeket, fogalmazásokat látok! Látszik, hogy nagyon értenek hozzá. Én is tettem már fel itt pár kérdést és mindig kaptam rá pontos, szakmai segítséget.

Tehát kíváncsi vagyok mivel foglalkoznak a válaszadók! Kort, nemet semmit nem kérek, aki szeretné leírhatja, de leginkább a foglalkozásra vagyok kíváncsi!

2013. máj. 22. 22:52
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
94%
Nekem van jogsim motoron kivul mindenre, igaz nem dolgoztam meg kamionon de megvan ra, meg eleg sokat vezetek is, a muszaki reszet meg a sajat fiatal kori rom autoimon tanultam, amit tenyleg csak a tapasztalat hoz meg, ha csak nem vagyok autoszerelo, de pl En nem szoktam hozzaszolni valamihez ha nem tudom a valaszt. Majd akkor megmondjak masok :)
2013. máj. 22. 23:10
 2/22 anonim ***** válasza:
95%
gépészmérnök
2013. máj. 22. 23:28
 3/22 anonim ***** válasza:
95%
Kasznis és bontós :)
2013. máj. 22. 23:53
 4/22 anonim ***** válasza:
96%

(mondjuk nem tudom magamra merjem-e venni azt amit leírtál a kérdés első felében, de azért leírom)

repgépszerelő, hamarosan talán gépészmérnök a végzettségem, munkaidőmben egy autógyárban dolgozom, munkaidőn kívül meg tyúkólakból és pajtákból előszedett motorokat hozok rendbe.

2013. máj. 23. 00:16
 5/22 anonim ***** válasza:
94%
Programtervező informatikus, de mindig is érdeklődtem a buszok, vonatok és egyéb tömegközlekedési eszközök, továbbá az autópályák iránt. Illetve jogosítványom is van és az autókról is rendszeresen olvasok különböző cikkeket illetve szabadidőmben neten szoktam használtautókat böngészni.
2013. máj. 23. 00:23
 6/22 anonim ***** válasza:
96%

Én leginkább csak beleugatok és kötözködök!

Én gépműhelyekben nőttem fel apám mellett. Az öregemhez járt a fél falu javíttatni, én meg amikor lehetett segítettem neki. Az öregem javított mindent a szivattyúktól az olajkályhán át a traktorig. 10 évesen már Babettával nyomultam, 12 évesen meg anyám Schwalbe-jával, amíg nem kaptam egyet kosárban, amit magamnak kellett összeraknom. Később több motort is magam raktam össze amit szintén darabokban vettem. Faterral építettünk kerti traktort, gokartot, vízvezetéket, lefolyót, központi fűtést.

Előbb karosszérialakatosnak, majd villanyszerelőnek tanultam. Dolgoztam karbantartó brigádban, voltam szolgálattevő a vasútnál.

De ezek már régen voltak, az utóbbi 20 évben biztonságtechnikával foglalkozom, de azóta se ijedek meg attól, ha valamit szét kell szedni!

:D

Az ismereteim gondolom gyakran elavultak már, de igyekszem tanulni.

2013. máj. 23. 07:10
 7/22 anonim ***** válasza:
94%
Építész vagyok, de az autó bütykölése, vezetés a hobbi mellette. Ami olyan hogy nem igényel sec ezközt azt meg tudom csinálni,, ha megtudom akkor másnak is segítek, igaz odaírom ha bozonytalan, vagy nem kis meló a javítás vigye szakemberhez. Vezetni 12 éve vezetek naponta kb 100 km t.
2013. máj. 23. 08:22
 8/22 anonim ***** válasza:
94%
Informatikus mérnök.
2013. máj. 23. 09:29
 9/22 anonim ***** válasza:
95%
informatikus, műszerész
2013. máj. 23. 09:46
 10/22 anonim ***** válasza:
95%
Vegzettsegem szerint elektrotechnikai technikus, a Szomszed autoszerelo es karosszerias volt ott toltottem a nyaraimat, aztan dolgoztam 8 honapot egy gyarban(KVGY) mint gepbeallito amig el nem kerultem szerviztechnikusi pozicioba a Kitenel. Aztan nagy ugras, kertigep es kis es nagyfoldmunkagem szervizes, aztan meg most epp villanyszerelonek tanulok kenyszerbol mert nem ismerik el a sulimat. Emelett szamitogepeket javitottam, szivattyukat, gazkalyhat meg ami elromlott, meg autokat motorokat...ami elromolhat az el is fog en meg megprobalom megcsinalni alltalaban sikerrel.
2013. máj. 23. 10:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!