Robogó vagy autó éri meg jobban? Mit ajánlanátok?
2 éve mindenki nyúz hogy tegyem le a kismotor jogsit, nem akartam, mondván majd autóra, így kismotorra felesleges. De beláttam jó lenne ide-oda menni motorral. Így rászánnám magam a jogsira. Egy 16 éves lánynak milyen kismotor lenne jó? :D
( [link] csak zárójelbe jegyzem meg, hogy ezt nézegetem...)
1 évet kellene már csak várnod, én a helyedben már türelmes lennék. :)
Amúgy meg Motowell-t én csak újonnan vennék, ezek kínai motorok magyar tervek alapján legyártva.
Ha nem kell nagytestű robogó, akkor én a Yamaha Jog-ot, vagy a Honda Dio-t ajánlom, ennyi pénzből már azt is kapsz, minőségre és megbízhatóságra pedig veri a Motowellt.
Mostmár várd ki szerintem is..mire végeznél a kismotor jogsival, szinte már kezdhetéd autóra ami adja az M kategóriát is..
Robogóban pedig semmiképp ne vegyél kínait (motowell,qlink Nagytestűben a következő robogókat éri meg venni: Malaguti (F12,F15), Aprilia SR (főleg minarelli blokkosat), Yamaha (aerox pl.)
Szóval használt olasz vagy japán. Hidd el, megéri rám hallgatni.:)
Én egyébként az F12-ben hiszek:)
Köszönöm a válaszokat. :)
Alapból a gyorsulási vonz nagyon is, de az más tészta és az még arrébb van, köszönöm a válaszokat mennem a zöldek. Én is ebbe gondolkoztam amúgy hogy most elkezdem ezt, akkor felesleges 50-60 ezer + ha vennék valamit akkor már nem annyi és azért az autó jogsi többe kerül...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!