Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Esztergomi Dakar Autósiskola...

Esztergomi Dakar Autósiskola vélemények?

Figyelt kérdés
Hallottam egyik ismerősömtől hogy átvernek.... Igaz ez? Több pénzt kérnek el mint kéne? Esztergomba tudtok ajánlani valami jó helyet ahol le tudom rakni a kreszt? Vagy jó a Dakar Autósiskola?

2013. máj. 22. 16:27
1 2 3 4
 21/33 denver7 válasza:
Munkatársam járt oda, sajna, nem azt választottam Az autópark is jobb ott Egyszerre kezdtük majdnem, ő kb egy héttel hamarabb, neki már van jogsija onnan, én még taposom a városi köröket kb karácsonyig Bassz --- Patakinak hihetetlen, hogy magánember véleményez, mert mindannyiunkat tök hülyének néz Gondolkodom a fogyasztóvédelem bevonásán. de erősen
2014. okt. 3. 11:16
 22/33 anonim válasza:

Én oda jártam akkor még Pataki volt.Egy vén f.asz volt az oktató nem akarom megnevezni azt se érdemli meg.

Szó nélkül beírtak plusz órákat ha kellett ha nem 180 ezeret fizettem ki akkor.És csak 1 szer kresszen húztak meg.Rengeteg pénzel lehúztak aztán egyszer telefonon be lett fenyegetve hogy mégis mit gondol hogy ennyi pénzt húz le..

SENKINEK nem ajánlom egy nagy lószar az oktatási program. ÉS feszt késett a vén p.öcs az órákról.meg az én 1 vezetésem közben el kellett vinnem zöldségeshez meg hasonlók..megvárni míg bevásárol stb. közbe ketyegett az időm..

Egy útolsó hányinger szarparaszt hely.

Egy régi tanuló.... csoki

2015. aug. 17. 22:13
 23/33 anonim válasza:

Tisztelt kommentelők !

Közel egy éve a Nemzeti Közlekedési Hatóság Központja a megtörtént vizsgaesemények jegyzőkönyveit összesíti minden Magyarországon működő autósiskola esetében. Ezeket az EREDMÉNYEKET kötelező kitenni minden iskolának a honlapjára. Két adat kerül közlésre: VSM ( Vizsga Sikerességi Mutató) és a ÁKK ( Általános Képzési Költség). Ezeket mind HITELES adatok alapján közli az NKH.

Nos úgy gondolom ez pontosan minősít minden iskolát. Ezek az adatok az Esztergomi iskolák esetében a következők 2015 első, második és harmadik negyedévében:

Vizsga Sikerességi Mutatók:

I.n.év II.n.év III.n.év

Aranyosi Autós Iskola 37% 39% 34%

Szt.Kristóf Autós Iskola 39% 34% 11%

Dakar Autós Iskola 81% 67% 67%

Molnár G Autós Iskola 57% 53% 47%

Rutin Autós Iskola 51% 54% 62%

Innen kezdve lehet össze vissza minden hazugságot összehordani a vizsga eredmények minden iskolát minősítenek.

Az Általános Képzési Költség alakulása:

alapár I.név II.n.év III.n.év

Aranyosi Autós Iskola 125000.- 154% 149% 135%

Szt.Kristóf 120000.- 149% 153% 154%

Dakar Autós Iskola 89500.- 132% 131% 128%

Molnár Autós Iskola 127000.- 159% 137% 155%

Rutin Autós Iskola 132000.- 154% 149% 138%

Példa: "B" kategória ára egyes iskoláknál ennyibe kerültek

a III. negyedévben:

Dakarnál: 89500.-Ft + 25060.-Ft = 114560.-Ft III.n.évben

Molnár: 127000.-Ft + 69850.-Ft = 196851.-Ft III.névben

Stb, stb , már csak százalékot kell tudni számolni a hazudozás helyett egyeseknek.

2015. okt. 21. 15:54
 24/33 anonim válasza:

Még egy érdekesség ezekkel a kommentekkel kapcsolatban:

99% - a nem tanulók véleménye , hanem konkurens autósiskolák 11- 30 % -on oktató oktatói.

És hogy hol vernek át???????????

Ott ahol 370000.-Ft befizetésed után még nincs jogsid !

Ott ahol a befizetéseidről nem kapsz nyugtát az oktató zsebébe fizetsz ( Mobilitás ebbe bukott bele zölddel az élen)

Ott ahol az első 5 alkalommal még a kormány mögé sem ülhetsz mert álló helyzetben magyaráz az oktatód.

Ezek tükrében szerintem ha valaki tud ép ésszel gondolkodni az NKH pontos kimutatása alapján dönt , és nem pedig egy-két észkombájn oktató itteni beírása alapján

2015. okt. 21. 16:06
 25/33 Tavi István válasza:

Soha nem értettem, hogy valaki miért kamuzik, és miért ferdíti el a valóságot.

Olyan, hogy ÁKK, nincs.

van ÁKÓ: Átlagos Képzési Óraszám

van VSM: Vizsga Sikerességi Mutató

van KK: Képzési Költség.

Aki évente vizsgázik ebből, mint szakoktatót, és iskolavezető, ő ismeri a rövidítéseket.

S az NKH ( Nemzeti Közlekedési Hatóság) nem tesz közzé semmilyen hivatalos KK-t, sem nem ÁKK-t (hisz ilyen mutató nincs is), tehát a képzési költséggel kapcsolatos kimutatások, amiket itt az előbb fel lettek tüntetve, nem hivatalosak.

Hasra ütés szerűen írhatna ide bárki számokat.

És hogy rövidre lehessen zárni ezt a vitát, én ide linkelem a hatóság oldalát, ahol a hivatalos statisztika látszik:

[link]

Bárki meg tudja nézni.

Az előttem szóló is csatolja be, hogy a képzési költséggel kapcsolatos adatokat milyen hivatalos oldalról hozta!?

Én bevallom nem találom sehol.

2016. jan. 24. 15:54
 26/33 anonim válasza:

Egy régi kommentelő és régi "patakis tanonc vagyok"mai napig azt mondom mindenki aki tudja kerülje azt a sz.ar iskolát.....

Ahol ha kell ha nem az ember megkérdezése nélkül írják a plusszórákat,és kur.vára nem figyelnek oda az emberre főleg a csurgai pö cs.kerülje aki tudja

2016. aug. 23. 04:27
 27/33 elena95 válasza:

Milyen konkurens komkentelok!!????

A franc foglalkozik veletek már ne is haragudjatok. Az összes komkentelo aki állítja hogy szar a suli igazuk van... És én még csak most kezdtem vezetni.. Hál istennek nem ott ahol ezek vannak. És saját információinbol tudom hogy milyenek ezek a sulik.. Ne válaszd egyiket se..én jót választottam most amit még se említettek a felmérések alapján persze még emberileg is viszi a prímet!! Szar fős kocsog mind pénz lehuzo már elnézést!!

Tanítani egyikse tud persze.. Csak azért vannak első helyen mert lefizetik a vizsgabiztosokat aztán persze lesz sikeres vizsgázó meg sok idióta barom az úton.. Gratulálok az összesnek. Ha én egyszer is ilyet hallok akkor bizony nem hagyom annyiban mert hatósághoz én is fordulnék!! Bizonyítékokkal ami persze egy hangfelvétel lehetne akár ;)

2018. szept. 11. 16:30
 28/33 anonim válasza:
Kerüljétek messziről! Én náluk tettem le a B kategóriát, de nem volt benne köszönöm, egy rakat szar wagonR+ volt a kocsi. 500k+ km. Megcsináltam 47 órával 30 óránál még közel sem voltam az 580km-nél, mivel folyamatosan parkoltattak, nem bántam legalább parkolást jól megtanultam, dehogy 40 óra után is ez volt a kifogás már felháborító volt, úgy voltam vele hogy mindegy már úgyis ebbe az iskolába regisztráltam akkor már megcsinálom. A tanulók nem mehetnek Esztergom-on kívül, csak a városban vezethetsz. A vizsgán mentem először 90km/h-val, mivel a depo kertvárosban van... Az iskola vezetöje, Pataki egy bunkó paraszt akinek legszivesebben bevertem volna az arcát...
2019. máj. 3. 00:51
 29/33 anonim ***** válasza:
Ár érték arányban nem rossz, viszont az oktatóm is (szürke H astra) valamint a tulaj egyaránt egy büdös paraszt. Eloszor megbuktam forgalmi vizsgán, (masodjara atmentem) felhivtam a Patakit hogy mi a helyzet, es konkretan kirohogott.. az oktatom meg csak szimplan ki volt égve, pedig szerintem egy àtlagos tanuloi szintet vittem. 10 percenként gyújtotta a cigit a vén hülye. Ha jó az oktatód akkor nem lehet rossz egyébként, csak a H astrásat és a Patakit kerüld el ha lehet.
2019. szept. 2. 20:57
 30/33 anonim válasza:
Én lassan 10 éve, hogy a Patakinál raktam le a jogsimat. Kész trauma volt. Vetettek velem vagy 60 plusz órát, különben nem engedtek vizsgázni. És majdnem egy egész évig tartott. 2009 márciusában kezdtem el a kreszt, és 2010 januárjában sikerült leraknom végre azt a telibevert jogsit, harmadjára, mert kétszer meghúztak. Egyszer "ferde" parkolásért, egyszer meg mert túl nagy gázzal indultam el ő szerintük. Röhej. Az oktató pedig folyamatosan csak rombolta az önbizalmamat. Minden órán ócsárolt, hogy ez nagyon nem megy jól, béna vagyok, kell még és még több pót óra... Úgyhogy nagyon örültem, mikor túl lettem végre rajta. Megkeserítették azokat az óráimat.
2019. okt. 12. 18:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!