Ford Mondeo Mk3, vagy Opel Vectra (2002-)?
Az előző autóm egy 97-es benzines Mondeo volt. Ha hideg volt a motor, egyszerűen képtelen volt tartani a fordulatot, amíg fel nem melegedett üzemi hőfokra. A szervizben azt mondták, ez sajnos típushiba. Azóta más Fordoknál is hallottam erről a hibáról.
Most nagyon szemezek az Mk3-as 2.0 TDCI-vel. Viszont sok műszaki beálítottságú ismerősöm próbál lebeszélni róla.
Nekem ugyan MK4 van, de minden perce öröm amióta megrendeltem és használom.
2 literes TDCI teljesen passzol hozzá.
Elektronikával nem lesz gond, ha ellenőrzött kereskedőtől veszed meg. Új autónál pedig alapból nem.
Kerülni kell a céges és flotta autókat. Valamint a főleg német és belga használt piacon összekukázott mondeokat.
Ha jól emlékszem az MK3 TDCIknél volt egy időben probléma a sorban meghaló injektorokkal. :P
Előttem is írták, megbízható forrásból kell venni ellenőrizhető előéletű autót, akkor nincs nagy para. Ellenkező esetben...
Csak rábeszélni tudlak a Fordra ....megölhetetlen !
Semmi elektronikai baja nincs ...azért vigyázz ne egy 500 ezret futott gépet fogj ki ,mert akkor kuplung ..kettőstömegű lendkerék ....befecskendezők stb ..
Teljesen egyetértek az előttem szólóval.
Nekem is Mk3 Mondeom van igaz 2-odik ráncfelvarrás utáni 2006os:) de nagyon szeretem semmi baja nincsen emellett élmény vezetni, meglehet vele jelenni elegáns autó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!