Kocsi 2 méteres csomagtartóval?
Olyan kocsit keresek aminek ha ledöntöm/felhajtom/kiveszem a hátsó üléseit akkor két méteres hely lesz benne.
A skoda roomster csak 1,77 ha kiszedem az üléseit...
Van tippetek? (személyautó, nem peuget boxer stb.)
Köszönöm a tippeket!
Azt elfelejtettem mondani hogy olyan 5 éves körüli kocsit keresek. Remélem ilyen is van a tarsolyotokban. :)
Amúgy nem értem hogy a gyártók oldalán miért nem lehet ezt megtalálni, vagy ha igen úgy el van dugva hogy fél óra mire megtalálja az ember.
Akkor még a mazda6 combi amit érdemes megnézned
és a toyota avensis combi enek jó nagy csomagtere van et biztosra tudom mondani mert van ilyen a rokonságban kiszeted vagy lehajtott hásó ülésekkel tuti megvan a2m raktér mert 4m75 cm hosszó az autó és ha még le is számolod a 2m 75 cm az autó orára és a vezető és anyós ülésre még akkor is marad 2 m a hátsó üléseknek és acsomagtérnek.
Opel Astra Caravan.
Egyébként csak kíváncsiságból kérdem, mire neked ekkora csomagtér? Tán csak nem hullaszállító vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!