Szakamberre bízzam vagy ÉN is megtudom őket csinálni?
Sziasztok!
Olyan gondom lenne hogy kaptam egy simson motort és azon kéne pár dolgot lecserélnem és nem tudom hogy ezeket én is megtudom csinálni vagy bízamm szakamberre. Ezeket kéne megcsinálni rajta.Persze a legelső kérdésem az lenne hogy az 1:50-es jel van rajta az mit jelent?
Irányjelzőcsere hogy lehet kicserélni?
Első hátsó lámpa csere hogy tudom kicserélni?
Fékbetét csere hogy tudom kicserélni?
A másik kilóméter órát tudok e rátenni?A Benzintartájon van egy kisebb horpadás hogy tudom kiverni belőle vagy új neki az átka? És az utólsó hogy tudom lezárni hogy ne lopják el?
Válaszokat előre is köszönöm.
Ezek miatt ne vidd el szervizbe mert súlyos 10000 ket fizethetsz.Ezek annyira apró dolgok hogy segítség nélkül ki tudod cserélni ha kicsit is értesz a barkácsoláshoz.
Csak kicsit bővebben kellene kifejtened hogy mi a baj!
irányjelzővel első hátsó lámpával mi a baj mit kell javítani vagy cserélni??
Fékbetét ha rossz venni kell és ha nem tudod hogy kell hívj azért valakit biztos van aki ért a simsonokhoz.
Csak 1 Kilométer órát tudsz feltenni rá.Ha a régi rossz veszel egyet és kicseréled úgy hogy már spirállal együtt mert lehet hogy már elszakadt vagy elkopott és ezért nem jó.
A benzin tankkal 2 dolgot tudsz csinálni.Vagy kicseréled újra ami nagyon sokba kerül!!!Vagy kijavítod úgy hogy ha nem nagy a horpadás lehet venni fémre való javító glettet és behúzod vele megszárad lecsiszolod majd lefested és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!