Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szakamberre bízzam vagy ÉN is...

Szakamberre bízzam vagy ÉN is megtudom őket csinálni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Olyan gondom lenne hogy kaptam egy simson motort és azon kéne pár dolgot lecserélnem és nem tudom hogy ezeket én is megtudom csinálni vagy bízamm szakamberre. Ezeket kéne megcsinálni rajta.Persze a legelső kérdésem az lenne hogy az 1:50-es jel van rajta az mit jelent?

Irányjelzőcsere hogy lehet kicserélni?

Első hátsó lámpa csere hogy tudom kicserélni?

Fékbetét csere hogy tudom kicserélni?

A másik kilóméter órát tudok e rátenni?A Benzintartájon van egy kisebb horpadás hogy tudom kiverni belőle vagy új neki az átka? És az utólsó hogy tudom lezárni hogy ne lopják el?

Válaszokat előre is köszönöm.

2009. okt. 3. 11:40
 1/3 anonim ***** válasza:

Ezek miatt ne vidd el szervizbe mert súlyos 10000 ket fizethetsz.Ezek annyira apró dolgok hogy segítség nélkül ki tudod cserélni ha kicsit is értesz a barkácsoláshoz.

Csak kicsit bővebben kellene kifejtened hogy mi a baj!

irányjelzővel első hátsó lámpával mi a baj mit kell javítani vagy cserélni??

Fékbetét ha rossz venni kell és ha nem tudod hogy kell hívj azért valakit biztos van aki ért a simsonokhoz.

Csak 1 Kilométer órát tudsz feltenni rá.Ha a régi rossz veszel egyet és kicseréled úgy hogy már spirállal együtt mert lehet hogy már elszakadt vagy elkopott és ezért nem jó.

A benzin tankkal 2 dolgot tudsz csinálni.Vagy kicseréled újra ami nagyon sokba kerül!!!Vagy kijavítod úgy hogy ha nem nagy a horpadás lehet venni fémre való javító glettet és behúzod vele megszárad lecsiszolod majd lefested és ennyi.

2009. okt. 3. 12:34
 2/3 anonim ***** válasza:
Az 1:50 jelölés a keverékre vonatkozik: 50 liter benzinhez 1 liter olajat kell keverni. A világító-fényjelző berendezések cseréje nem nagy ördöngösség, mindegyiknél az alábbi sorrendet kell követni: leszeded a burát, keresel egy vezetékcsatlakozást (általában lapos sarus, de előfordulhat csavaros is), lekötöd a vezetéket, utána a rögzítőcsavar(oka)t oldod és lejön a lámpatest. Problémát az indexvillogtató jelenthet, azt a tank alatt találod. A féklámpakapcsoló a hátsó fékfedél alatt csücsül. A fékbetétcserét nemrég kérdeztevalaki, azt olvasd el, a tankon található horpadást meg egyszerűbb úgy hagyni. Ki lehet javítani üvegszálas kittel, de az meg ki fog belőle hullani (nem jó dolog a vastag kittréteg). Ha elöl, a villaszáraknál vana horpasz, akkor azt a kormány hiányzó végállás-határolója okozza, előbb azt kell javítani, mert különben újra belever a villa a tankba. Lezárni a kormányzárral tudod: el kell fordítani a kormányt ütközésig balra és az alsó kiflin keresel a jobb oldalon egy kulcsos zárat. Kulcs bele, elfordít, benyom, visszafordít és kész. (nem kizárt, hogy pont fordítva van: jobbra kell forgatni a kormányt és bal oldalon van a zár, de rég volt már Simsonom, hál' Istennek)
2009. okt. 3. 13:44
 3/3 anonim válasza:
Úgy tudod lezárni hogy mellé raksz 1 vérebet és akkor talán nem viszik el! Sose tedd sötét helyre és csendes helyre se olyan helyre tedd ahol még este is nehéz lenne el vinni mindig lássák a motort vagy járókelők vagy valami épületből lehessen látni!
2010. jan. 20. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!