Hogyan lehet megtanulni jól a kresz-t? /Mire számíthatok?
Figyelt kérdés
Robogoóra szeretném letenni a jogositványt (50cc)#motor #Róbógo vizsga
2013. máj. 20. 09:19
1/8 anonim válasza:
Arra hogy az oktató mindent elmond, te meg megtanulod a kreszkönyvből.
2/8 anonim válasza:
Fogod a könyvet, és az órán leírt jegyzeteidet, és addig tanulod, amíg biztosan nem tudsz mindent elméletben (!). Vannak neten ilyen vizsgasorok, azokat lehet töltögetni, hogy ellenőrizd a tudásod.
Ha ez már jól megy, akkor lehet átültetni ezt gyakorlatba. Ne menj egyből a város legforgalmasabb helyeire, hanem mellékutcákban gyakorolj, és szépen lassan rá fogsz érezni a dologra, hogy amit elméletben tudsz, használod az utakon.
3/8 anonim válasza:
kreszkönyvet felejtsd el, túl száraz, paragrafusszerű. Oktató amit mond figyeld, nem tudom mennyit kell írnotok, nekünk kb. 2 oldal telt be az a4-es füzetbe, szóval az nem sok. Programot nyomasd magyarázó módban, így ha valamit nem tudsz, akkor rájössz hogy miért nem megy, minden kérdéscsoportot átnyomsz egyszer, utána már mehet vizsga módban.
4/8 anonim válasza:
Figyelj jól oda a kresz tanfolyamon és jegyzetelj ebből és a könyvből nagyon egyszerűen meg fogod érteni.
Nekem bevált 6 évvel ez előtt:)
5/8 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2013. máj. 20. 12:26
6/8 anonim válasza:
én 1 hónapja tettem le a B kat. kresz-t. figyeltem az oktatóra, kb. 4 sort jegyzeteltünk, könyvünk nem volt. a gyakorlóprogramot nyomattuk 1000-rel. ami kérdést elrontottam felírtam a kérdést és a helyes választ (persze forgalmi helyzetnél nem). egy nap megcsináltam kb 3-4-et és átmentem elsőre 72 ponttal
7/8 anonim válasza:
Torrentről töltsd le a vizsgaprogramot.---Összes kérdés benne van,elég csak begyakorolni és vizsgán nem ér meglepetés.
8/8 anonim válasza:
Letöltöd a vizsgaprogramot, jársz tanfolyamra, ott jegyzetelsz, aztán otthon nyomod a programot vizsgamódban. Nem leckénként, hanem egyszerre mindet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!