Gázos autóba mivel lehet feltölteni a tartályt a "konyhai" palackból?
Egy bizonyos átfejtőt kell beszerezned hozzá, vagy kézi pumpálóst vagy elektromosat.
Ilyesmire gondolok, nekem is ilyenem volt itthon amikor még gázos autót használtam.
Nagyon jól működött palackos gáz mindig volt itthon feleslegbe így itthon azzal tankoltam, plusz olcsóbban is tudtam szerezni.
Ezzel jól fel lehet tölteni egy autót, a lényege az hogy garázsba soha ne használd, maximum nyisd ki teljesen az ajtót és nyúljon ki a szabadba a töltő része, nehogy begyűljön a zárt részbe, ha teheted csinálj kereszthuzatot biztos ami biztos.
Nos ezt a linket csak azért tettem hogy lásd hogyan is néz ki egy ilyen. Nem tudom hogy ez még működik-e de én azért jobban meggondolnám ezt, inkább személyesen vásárolnék meg ilyeneket.
A lényeg az hogy jók ezek csak vigyázni kell milyet vesz az ember.
Én oda adnám az enyémet, de így most fogalmam sincs hol van, mert az autóm már nincs meg ami gázzal megy, de a töltőt nem adtam el emlékeim szerint, lehet hogy anyáméknál van, az is lehet hogy a családi nyaralóba van, mert más rokonnak is van gázos autója és tudom hogy oda is levittem egy nyárra amikor nem nagyon kellett hogy neki ne kelljen azt is cipelnie.
De tudom hogy már feleslegessé vált az nekünk, de ha megtalálom írok privátot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!