Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Fagyállóval hol kell feltölten...

Fagyállóval hol kell feltölteni a Wartburg 1.3-as?

Figyelt kérdés
Eddig a túlfolyó tartályba öntöttem, de onnan eljut a rendszer többi részébe? Vagy le kellett volna egy kicsit ereszteni a vízből előtte?
2013. jan. 15. 21:36
 1/2 anonim ***** válasza:
Én azért leengedtem volna mert így felhígul és nem lesz olyan tartós. Így megeshet hogy bekásásodik az még nem feltétlen baj de már okozhat jegesedést is ha van olyan rész ahová nem jutott el a fagyálló esetleg. Hogy pontosan hova kell tölteni nem tudom már mert csak fél évig használtam ilyen autót és azt is csak amolyan gyakorlásra nagyrészt vezetés technikára saját telkünkön pontosabban nagyapám telkén meg néha szerelgettem is de inkább az elektronikáját.
2013. jan. 15. 21:44
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha van letekerhető kupak a hűtőn ott célszerűbb betölteni.

Az az igazság profi úgy lettél volna ha leengeded az egészet és megnézed hány liter. Aztán úgy öntesz be egy nagy üveges fagyállót arra meg az ionvizet. a rendszer meg öszkeveri.

mert most így a tartájba van 100% fagyálló a hútöbe meg ki tudja mennyi folyt ?!

2013. jan. 18. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!