Autó ültetésnél elég a rugókat kicserélni, vagy a lengéscsillapítókat is ki kell?
Tervezem, hogy a kocsit 40/40-es ültetéssel lejjebb teszem. De nem igazán tudom, hogy elég csak a rugókat kicserélni, vagy a lengéscsillapítókat is ki kell keményebbekre? Esetleg mást is cserélni kell?
Nem akarok sufnituningot, így a rugóvágás szóba se jött.
Tudnátok nekem ebben segíteni, hogy ez hogyan is működik? Az evidens, hogy műbizonylatos ültetőrugókat veszek, és előtte érdeklődöm a vizsgaállomásokon, hogy mit szólnak ilyen kocsikhoz, illetve a műbizonylatokhoz.
Válaszaitok előre is köszönöm.
Van aki szerint ki kell cserélni van aki szerint nem.
Szerintem 40 mm ültetésnél még nem kell lengéscsillapítót cserélni.
Ha szeretnéd a régit is fel lehet ekményítettni.
Mást nem kell cserélni. Esetleg egy első felső és egy hátsó felső toronymerevítót rakhatsz be. Merevebb lesz tőle a karosszéria.
Szóval akkor szettben kell gondolkodnom? Hmm.. így viszont már kicsit sokban lesz. Nem tudjátok nagyjából, hogy mennyi szokott lenni egy-egy ilyen szett rugó és lengéscsillapító?
Köszönöm a válaszokat.
Köszönöm a válaszokat. Ehhez akkor még kicsit gyűjtenem kell, hogy biztos belevágjak (azt hittem, 30 ezer ft körül meglesz ez a dolog, hát tévedtem. :).
De le nem mondok róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!