15 éves kocsinál menyiszokott lenni az átlag km?
Figyelt kérdés
220000km szerintetek sok vagy átlagos??2009. okt. 2. 20:44
1/5 anonim válasza:
Kb átlagos, de sose lehet tudni, hogy mennyit tekertek már vissza korábban. Nekem 17 éves, és 216ezer az óra szerint. És ami kophat, az kopik már.
2/5 anonim válasza:
Enyém 8 éves és 190000 Ezer van benne.Pöccre indul,nem füstöl és a motorhoz még nem volt nyulva.Jó öreg VW motor mindent kibír.
3/5 A kérdező kommentje:
Azért kerdeztem mert most vok kocsivásárlás előtt és láttam 1 peugeot 106-ost és annyi van benne de amúgy nagyon jó állapotban van, csak én 1 picit sokallom 220000 km-t. Szerintetek sok vagy kevés?
2009. okt. 2. 21:19
4/5 anonim válasza:
Szerintem reális.
Az enyém 18 éves R.Clio, 304.000 km van benne,és hál'istennek motorikusan szuper. Olajat 15 ezrenként magam cserélem. 210ezerrel vettem még 2001-ben.
5/5 anonim válasza:
Egyáltalán nem sok a 15 éves autóban ennyi km. Lehet több is van benne csak az óra mutatja azt. Nekem 7 évesben van 190000. Milyen autóról van szó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!