Mennyiért reális téligumit venni átlag autóra, átlag közlekedéshez?
Figyelt kérdés
Olcsó,de használható téligumit szeretnék venni.Gondolom egy alapvető szabványnak a legolcsóbb is megfelel.
Ti mennyiért vesztek téligumit és HOL?
Gondolom brutto 22ezer/db az sok érte,nem?
2011. nov. 4. 15:00
1/12 anonim válasza:
Milyen autora keresel, mert en most pont eladok... (Mitsu)
2/12 menta34 válasza:
google ... rengeteg autógumis boltnak van jó weblapja. Egyet nézzél meg, ne webshop legyen hanem tényleges bolt és szerviz, azt fel tudod hívni, kérsz időpontot, addig félreteszik, odamész és felrakatod.
3/12 anonim válasza:
Helyedben vennék 4használtat darabja 5ezer, bár méretfüggő
4/12 anonim válasza:
5/12 A kérdező kommentje:
Oké,köszönöm a tippeket,de MENNYI az ideális ár kb?Opel amúgy.(Sose kop el).
2011. nov. 4. 18:05
6/12 anonim válasza:
Nagyon méretfüggő a dolog ,de újonnan 15ezernél nem adnék többet érte használtan meg 5-7ezer. Teljesen jók a nagy márkák almárkái is normál közlekedésre Barum,Debica,Matador stb
7/12 anonim válasza:
Az a gumiabroncs méreteitől függ.
8/12 anonim válasza:
Gumin és féken nem szabad spórolni. 22 ezer lófasz egy gumiért.
9/12 A kérdező kommentje:
Hát azért nem a gumin és féken múlik hanem az észen.Vannak akik nyárigumival jobban vezetnek télen.Aki hülye annak a téligumi sem segít.
A méret amúgy 205/55 R16
Nekem eszem ágában sincsen 20 ezret kiadni egy darab gumiért.
2011. nov. 5. 09:29
10/12 A kérdező kommentje:
Én őket tanácsolom, nagy a választék, nagy a raktárkészletük.
Megnéztem az oldalt,de te tőlük rendelsz és házhoz szállítják?Mennyi idő alatt?Megbízhatóak?
2011. nov. 5. 09:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!