Ehhez mit szólnak a suzuki rajongók?
Efféle balesetet én is láttam már, többször is!!! Suzuki Alto vs. régebbi Toyota Yaris. Suzuki ment hátulól Yarisba. A Yarisnak semmi baja nem lett ,a suzuki eleje teljesen összetört. Felgyűrődött a motorháztető, meg minden bánta.
Másik baleset: Régi suzuki Swift vs Peugeot 206. Suzuki belement hátulról a Peugeot-ba. Régi Suzuki eleje teljesen szanaszét tört, a peugeot-nak SEMMI baja nem nem. Mindössze egy fekete folt lett a lökhárítóján, mert a suzuki fekete lökhárítója megfogta. Ennyi
Trabant vs. régi suzuki swift. A trabant ALIG tört jobban össze a frontális ütközésben.
Ne vegyetek ilyen autót! SOHA!!!
Azt, hogy te vagy a 128milliomodik ilyen barom aki csak annyit tud mondani, hogy:
"30as tempónál egy koccanásban a suzuki totál károsra tört, a másik autónak meg semmi baja nem lett."
Továbbiakban no comment. Ennél és a többi 1millió ilyen provokatív , idióta kérdésnél már nagyon sokan leírták a véleményüket. Olvasgasd vissza azokat.
Amúgy meg pont az ilyen emberek véget van sok baleset mint a kérdező is.
Mert azt hiszik hogy bmv-ük van akkor mindent megtehetnek az utakon és velük nem is történhet baleset :)
Hihetetlen, hogy még ezek után is véditek ezt a szart... Ott van a cikkben, teljesen érthetően, hogy az Opel Astra amivel ütköztek, az is egy régi vacak volt. Mégis csak a suzuki tört szarrá.
Annyira hülyék vagytok, áhh..
Meg ez a megbízhatóság dolog is... Miért ne lenne megbízható? Mi van benne? SEMMI. Az égvilágon semmi, a felszereltségük nagy nulla. Az összes ilyen autó, amiben lóf@sz sincs, ugyanannyira olcsón fenntartható és megbízható.
Nekem van egy Mercedes clk-m, már 3 éve megvan és ez is iszonyat megbízható, mit szóltok? Soha semmi baja nincs, pedig ez aztán bőségesen felszerelt és nagy teljesítményű autó!
Megvan, miért szúrja a szemed a Suzuki. Mert Mercid van. Érdekes módon mindig azok fikázzák feltűnően, akik drága kocsiban ülnek.
Hány éves a kocsid? Már bocs, de te most tényleg arra vagy büszke, hogy a Mercidnek semmi baja? Képzeld, az én Vw-emnek sincs semmi baja, pedig már 20 éve megvan. Na?
Nincs benne semmi: igen, ez így van. Ergo nincs ami elromoljon. A mai kocsik tele vannak felesleges elektronikai cuccokkal, hogy az ilyen okosok, mint te, nehogy megrántsák az ujjukat, amikor letekerik az ablakot, vagy nehogy az ülés alá kelljen nyúlni már, hogy beállítsd a megfelelő vezető pozíciót. Vagy éppenséggel több gomb legyen benne a műszerfalon, mint egy repülőben.
Te most komolyan arra vagy büszke, hogy a Mercedesed jobban felszerelt, mint egy Suzuki? Komolyan mondom, sajnállak.
Áruld már el nekem kicsi szívem, hol láttál te a kérdésednél egyetlen egy kommentet is, ami agyon istenítené a Suzuki nevű "sz*rt"?
Csak a te kedvedért nem fogok Mercit venni, hogy elmondhassam hogy milyen egy k*rva f*sza és biztonságos autóban meresztem a s*ggemet. Aztán 3 hónap múlva meg elvigye az OTP a házammal együtt, mert nem bírtam fizetni a törlesztőjét. Utána meg a családommal együtt mehetek a híd alá...
Ha pedig barátocskám neked van annyi pénzed, hogy vegyél és fenn tudj tartani egy másabb árkategóriájú autót, akkor tedd azt, és ne itt éld ki beteges hajlamaidat.
Csáó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!