Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen árban vannak azok a...

Milyen árban vannak azok a mélyládák, ami már SZÉPEN szólnak?

Figyelt kérdés

Nem úgy értem hogy az üveget is kivigye..hanem hogy ne torzítson,szépen szóljon,tisztán adja a mélyet..

ÉS az oválok milyen árban vannak amit érdemes megvenni,és szépen is szólnak?

Ha valamit rosszul irtam,vagy rosszul fogalmaztam meg,az azért van mert nem értek ehhez a témához annyira..

2013. jan. 7. 22:06
 1/6 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

Ezek már igényesen és szépen szólnak! Esetleg keresd még a Pioneer, Gladen Audio,Mosconi termékeket!

2013. jan. 7. 22:28
 2/6 A kérdező kommentje:

Ezek nem ilyen gagyi cuccok?

Már csak azért kérdem mert még nem hallottam ilyen fajtákról..Lehet hogy azért mert olyan jók? (arra értem amit linkeltél)

2013. jan. 7. 22:30
 3/6 anonim ***** válasza:
[link] Egy ilyen ládával már elégedett lennél, persze kell hozzá erősítő is. Hátra ovált nem érdemes rakni, hisz a sztereó színpadkép is elől van. Előre egy kétutas első szett plusz mélyláda hátra, egy normálisabb fejegység, meglepően jól tud már szólni.
2013. jan. 7. 22:32
 4/6 anonim ***** válasza:

Gagyi?? Szerinted a Hertz cucc gagyi??

Az Audison gagyi?

Először mikor megvettem az Audio System első szettemet , akkor így elgondolkodtam... ez gagyi cucc? mert még sose hallottam róla... utána néztem és kiderült hogy csúcskategóriás / Versenygyőztes első szettem van...

Pont akkor jó ,ha még nem hallottál felőle (mivel az ilyen tyunying gyerkőcök akik 200W-al a SAL Boxxer ládákat dübörögtetik nem hallottak még ilyenről ,hogy CSÚCSMINŐSÉG- Mosconi,Gladen,Signat,MB Quart,Mohawk...)

2013. jan. 7. 22:36
 5/6 anonim ***** válasza:

DLD az inkább hangnyomásra való!

Mivel igazából nem szól szépen (zenére nem is nagyon javallott) viszont iszonyat jól bírja a terhelést!

2013. jan. 7. 22:37
 6/6 anonim ***** válasza:
Valóban egy fokkal gyengébb hangminőségre, na de harmadannyiba kerül. Inkább az árkülönbséget erősítőre és kábelezésre költeném.
2013. jan. 8. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!