Milyen árban vannak azok a mélyládák, ami már SZÉPEN szólnak?
Nem úgy értem hogy az üveget is kivigye..hanem hogy ne torzítson,szépen szóljon,tisztán adja a mélyet..
ÉS az oválok milyen árban vannak amit érdemes megvenni,és szépen is szólnak?
Ha valamit rosszul irtam,vagy rosszul fogalmaztam meg,az azért van mert nem értek ehhez a témához annyira..
Ezek nem ilyen gagyi cuccok?
Már csak azért kérdem mert még nem hallottam ilyen fajtákról..Lehet hogy azért mert olyan jók? (arra értem amit linkeltél)
Gagyi?? Szerinted a Hertz cucc gagyi??
Az Audison gagyi?
Először mikor megvettem az Audio System első szettemet , akkor így elgondolkodtam... ez gagyi cucc? mert még sose hallottam róla... utána néztem és kiderült hogy csúcskategóriás / Versenygyőztes első szettem van...
Pont akkor jó ,ha még nem hallottál felőle (mivel az ilyen tyunying gyerkőcök akik 200W-al a SAL Boxxer ládákat dübörögtetik nem hallottak még ilyenről ,hogy CSÚCSMINŐSÉG- Mosconi,Gladen,Signat,MB Quart,Mohawk...)
DLD az inkább hangnyomásra való!
Mivel igazából nem szól szépen (zenére nem is nagyon javallott) viszont iszonyat jól bírja a terhelést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!