Jogosítványt igazoló papírral vezethetek?
Ezen a héten talán még csak te vagy a második, aki ezt megkérdezte!
Nem közlekedhetsz az igazolással, és ha megfog a rendőr, akkor pont olyan bírságot kapsz, mintha nem lenne jogsid!
1 hónap a határidő, ami alatt kiküldik. Ez általában 2 hét szokott lenni a gyakorlatban, persze vannak kivételek, amikor tényleg egy hónap múlva ér oda.
Viszont nem értem, azt írod, hogy rengeteg mész. Nem igaz, hogy 2 hetet már nem bírsz ki. Eddig hogy jártál?
Ha jó lenne, ha nem, akkor is elvileg 30 napja van a hivatalnak kiküldeni a jogosítványodat.
Bár ha neked eddig sem számított, hogy van-e jogosítványod ("rengeteget megyek"), akkor gondolom tök mindegy, hogy mi itt mit mondunk. Úgyis be fogsz ülni jogsi nélkül, és imádkozhatsz, hogy ne állítsanak meg.
Valóban arra van a papír, hogy vezethess vele, de csak abban az esetben, amikor jogsi csere van, mert lejárt (ergo nem friss jogsi esetén).
Aki vizsga után kapja a papírt, annak meg kell várnia a plasztik kártyát. Ez van.
"Én is azért tettem le, mert rengeteget megyek, tehát jó lenne ha használhatnám a papírt, de legalább tényleg 2 héten belül küldenék."
Vannak ettől jobb dumák is, amik már előfordultak az oldalon: pl. "A nagymamámat kell vinnem kórházba és más nem ér rá!"
De ezt ne itt add elő, hanem menj sírni az okmányirodába!
:D
Hová sietsz, ölni vagy meghalni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!