Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ti vennétek férfiként olyan...

Ti vennétek férfiként olyan autót, amit alapvetően nőinek könyvelnek el?

Figyelt kérdés
Gondolok Corsára, Twingóra, Puntóra, Micrára, Yarisra... Egyetemista vagyok, olcsón fenntartható kocsit szeretnék venni. Ezekhez olcsó az alkatrész, nem is esznek sokat.

2013. máj. 17. 14:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Kocka lada elég férfias ?
2013. máj. 17. 18:26
 12/16 anonim ***** válasza:

itt, ahol lakom böszme nagy terepjárókkal járnak fiatal nyuszifülek...

mennek mint a szél..Merci, Leksus, Volvo..

a pasijuk fizeti..ettől nincs olcsóbb.

2013. máj. 18. 09:24
 13/16 anonim ***** válasza:

Ezek közül egyedül a Puntót venném meg, a többi az tényleg nagyon csajos.

De nem tudom az 5 Punto közül melyikre gondolsz? I, II, Classic, Grande, EVO?

Az I-es nem kéne, de II-től felfele szerintem vállalható férfinak is. Meg legalább ezek kinéznek valahogy.

2013. jún. 14. 21:54
 14/16 A kérdező kommentje:
A keret az olyan 800-900 ezer forint, de a 900 már plafon. 2000-2002-es gyártás jöhet szóba, nagyjából olyan idős kocsikat kapni ennyiért. Szempont hogy legyen benne ABS, két légzsák meg klíma és hogy magasan üljek. 188 centis vagyok, különösebben nem szeretek feküdve vezetni... Igazából a Renault Scénic és a Xsara Picasso nekem van kitalálva, de azok olyan 9-10 litert esznek. Ezért gondoltam ezekre a kisautókra.
2013. jún. 15. 14:16
 15/16 anonim ***** válasza:

800-900-ért ne '00-02-es autókat keresgélj, annyiért már fiatalabbak is vannak.

Én egy ilyet vennék: [link]

Aki azt mondja, hogy ez női az kiröhögöm.

2013. jún. 15. 17:51
 16/16 anonim ***** válasza:
Én meg mindenkit körberöhögök, aki azt állítja, hogy van nőies, meg férfias autó. Nincs! Mindenki azt vegye, amire szüksége van. Egy férfi ne vegyen már Hummert, mert férfias, miközben elég neki egy háromajtós Punto is...
2013. júl. 22. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!