Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Első autó szeretnék venni,1,2...

Első autó szeretnék venni,1,2 millióból. Tippek? Diák vagyok, fontos az alacsony fenntarthatóság.

Figyelt kérdés

19 éves vagyok, nagy nehezen összedolgoztam ezt a pénzt és nem szeretném egy roncsba fektetni!

Az autó arra kell, hogy járjak vele suliba meg edzeni, mivel nagyon rossz az összeköttetés! Így napi 2 órát tudok megspórolni!

Napi 20km-t megyek, főleg városban(kis város, nincs dugó)!

Nincs keresetem, tehát nehezen tudom majd fenntartani!

Szüleim fizetik a papírokat, nekem csak az üzemanyagot kell!

Úgy számoltam, hogy 7 literes fogyasztást tudok kényelmesen megfizetni! Talán még a nyolc is bele fél...

Nem kell a nagy hely, mivel egyedül utazok, esetleg +1 emberrel!

Milyen autót ajánlanàtok?

Egy régebbi 1.9 tdi-s autón gondolkozom...

Esetleg 1.6-os dízel peugeot 307

2013. máj. 17. 08:48
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Miért mit írjak tálán egy 98 évjáratú 3-as bmv amit nem tudna fentartani ?A kérdező kijelentete olyan autó kel neki aminek nincs sokba a fentartása és ebbe a kategóriába a suzuki verhetetlen

Szerintem az a 4-5 éves swiftek tökéletes választás olyan embernek akinek nincs sok pénze.Semmigond a suzukikkal

2013. máj. 18. 14:16
 12/20 anonim ***** válasza:
Egyébként ki vagy te hogy megszabd nekem hogy mit írjak enyi erővel akor te meg ne ajánl opelt meg bmv én meg azokra nem adnák típus engedélyt.Szánalmas vagy kedves kötekedőm mert attól hogy te nem szereted ezt atípust az ország 60 százaléka szereti :)
2013. máj. 18. 14:19
 13/20 anonim ***** válasza:
Az opeloknak is olcsó a fenntartása, és azért egy fokkal biztonságosabbak. Egy G aztra, vagy egy C vectra is jó választás lehet.
2013. máj. 18. 14:25
 14/20 anonim ***** válasza:
Hogy ajánlanál már C Vectrát ott, ahol az olcsó fenntartás aszempont?
2013. máj. 18. 19:48
 15/20 anonim ***** válasza:
az oké hogy a G astra is olcsó és olcsó afentartása de afogyasztása már nem anyira alacsony mint pl az 1.0 swiftnek és akérdezőnek ez is szempont
2013. máj. 18. 19:53
 16/20 anonim ***** válasza:

A gt astránál még az 1.3 úswift is kevesebet eszok a G astránaka városi fogyasztása 1.4 motorrol 9.7 liter az újsziftjé csak 8 liter

itt ag astra fogyasztási adatai

[link]

Ja és az új swift is megkapta az 5 csilagos töréstetsztet és a régi swiftnek sem volt gyengébb akasztnija a korabeli társainál pl corsa,golf stb.Csak mivel sokan veték és régen aránylag olcsó autó volt ,így több db volt belőle az országban mint egy opelból vagy wv genból .Ebből meg az következet mivel több van az országban belőlük mint más típusból, így nagyobb eséllyel kapnak szerepet a balesetekben és lám ,abuta nép már rémhíreket kezdet terjeszteni és a sok német márka imádói egyből ki is használták ezt.Érdekes se romániában sem szlovákban sőt még németben sem utálják a suzuki swiftet csak itt magyarországon enyire buták az emberek . Sokan inkább vesznek egy 15 éves bmv minthogy vennének egy 4 éves suzukiit és miért, csak azért hogy villoghassanak.De olyan kór jót nevetek mikor utána nem tellik egy alkatrész kifizetésére .De legalább az az ember boldog aki bmv vesz ha még nem is használja mert nincs pénze ara is hogy tankolja és javíttassa de hencegni tud, hogy bmv van atulajdonába na ez a magyar logika :)

Ahelyet hogy mindenki apénztárcájához mérné azt hogy milyen autót képes fentartani mert a vétel ára össze lehet spórolni egy normál fizuból 5 év alat 1.5 misit de azt az autót nem csak megvenni kel hanem megfelelő üzemi álapotban tartani javítattni stb ja meg tankolni.

De tudom én vagyok ahülye mert olyan embernek akinek nem sok pénze van akocsi fentartására suzukit merek ajánlani elnézést kérek mindenkitől érte :) XD

2013. máj. 18. 20:08
 17/20 anonim ***** válasza:
De egy G astra 1.7 isuzudiesel motorral kijön még városban is 7 liter alatt. Ráadásul nem is egy bigyólemezből készült fos szuzuki amit csak azok védenek akik baleset nélkül levezettek benne nemtudom hány kilómétert. De sajna az ördög nem alszik. Majd jönnek a suzukisok és mondják hogy nem számít hogy papírból van az autó, mert úgysem azért ülsz autóba hogy összetörd. De ez nem fog akkor vigasztalni mikor a te sávodban jön veled szembe a kis majom gyerek aki a barátjával versenez és úgy gondolja hogy övé a világ. Na ekkor jó ha nem papírdobozban ül az ember. Nekem írhat Macilaci is, és a hozzáhasonlók is bármit akkor sem fogok egy szót sem kiejteni a szuzuki mellett.
2013. máj. 18. 20:53
 18/20 anonim ***** válasza:
Én a benyásról beszéltem nem a dízelről :)
2013. máj. 18. 21:31
 19/20 anonim ***** válasza:

De azért a mostani suzukikat nem kéne a régiekhez hasonlítani ez olyan mint ha az f astrát hasonlítanád a legújabb astrához a moderneb autók biztonsáágosabbak de a suzuki is megkapta már az új szériákra az 5 csilagos töréstesztet ugyan úgy ahogy az astra,gólf stb meg hasonló kis autók is.

Most nagy autóm van volt suzukim is figyelni kel a forgalomba mert ha szemből jön valaki 90 nel azt egy g astrában vagy golfban sem éli túl az ember

2013. máj. 18. 21:36
 20/20 anonim válasza:

Néhány fiatal, könnyen fenntartható dízel:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Mindegyik 2002-2003 utáni kiadás, kevés km-el, 4-6 % közötti fogyasztással és 1 millió alatt, így bőven marad üzemanyagra s amire még kell.

De ötletekből már biztos elég volt, a döntés a tiéd.

2013. máj. 20. 08:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!