11/14 anonim válasza:
"Csak azok fikáznak ilyen autót akik nem tehetik meg."
Muhaha :) Azért ilyet ne állíts szerintem. Ebből az jön le, hogy mekkora király van, hogy van pénzed egy SX4-re.
Milyen használattal esik 6.4-et? 1.5 benzin?
12/14 anonim válasza:
Utolsó! Csak viszonyításképpen mondom neked, hogy az én skoda octaviám 1.6-os 101 le-s motorral eszik normál használat mellett 7 litert, sőt kicsivel alatta. És azért a skoda eggyel magasabb kategória. Mellesleg a kövi autómnak én is egy ilyen sx4-et szeretnék 1.5-ös motorral. Nem kellene fikázni a suzukit csak azért mert neked nincsen, de szerintem még csak látásból sem ismered ezt a tipust ahogy beszélsz róla. Csupán te is csak azt mondod amit mások mondanak. De fogadni mernék rá, hogy még nem is ültél ilyen autóban, nem hogy még vezettél volna ilyet.
13/14 anonim válasza:
Megbízható kis autó, viszont nagyon hangos az 1.5 motor. Ami még hátrány, az az ár-érték aránya. Akkor már inkább egy Toyota, ha drágább is valamivel.
14/14 anonim válasza:
Ellentétben sok előző hozzászólóval, nekem tetszik az SX4. Felsőbb kategóriás autóm volt ezelőtt, de miután ráköltöttem 450.000-et csak a turbójára és néhány alkatrészére, annyira megutáltam, hogy eladtam és vettem egy SX4-et 1.5-ös motorral. Az a 100 lóerő pont normálisan mozgatja a könnyű kasznit, eddig még nem éreztem, hogy nagyon hátrányban lennék (az előző sokkal erősebb volt, de azt nem is használtam ki). Autópályán 130 és afölött már hangos, az ülései hosszú távon nem a legjobbak, de nem is utazóautó, olyan 150-200 km egy seggel megülhető, utána azért már kell a pihenő (mondjuk ha nők is vannak mellettünk, akkor tök mindegy, mert nekik 30 percenként benzinkút kell). A fogyasztását még nem számoltam, de nem is érdekel, olyan egyszerű az autó, hogy az a 2-3 literes fogyasztástöbblet elhanyagolható a rendkívül olcsó szerviz miatt. Akinek használati, nem pedig élvezeti tárgy az autó, annak tökéletes lesz. Akinek élvezeti, annak nem hinném, mert nincs benne semmi izgalmas, csak annyi, hogy elvisz A-ból B-be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!