Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Scoda Octavia 1.9 SDI eszi az...

Scoda Octavia 1.9 SDI eszi az olajat és a vizet is. Mielőtt szerelőhöz vinném, mi lehet a baja? és mennyibe fájhat?

Figyelt kérdés
2009. okt. 2. 10:56
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem hengertömb-repedés! 100,000 Ft-tól felfele. Add el!
2009. okt. 2. 11:48
 2/7 anonim válasza:
Hengerfej tömítés lesz a baja. Hát nem olcso mulatság de a 100000 és felfele kicsit sok szerintem max 100000, ha nincs semmi ismeretséged.
2009. okt. 2. 11:53
 3/7 anonim ***** válasza:

Tipp: hengerfej.

Javaslat: add el.

2009. okt. 2. 12:02
 4/7 anonim ***** válasza:

Szerintem is hengerfejes, de én szétnéznék egy kicsit a környéken, lehet h becsúszik egy értelmes ajánlat, abból meg nagy baj nincs ha szimplán ránéz valaki, mert lehet h gépmunka is kéne h rendbe szedd, de bontás nélkül nem megy, és lehet h egy tömítéscseréből megúszod. Bár nem valszínű ha ennyire komoly h az olajat is eszi. Síkoltatással megmehet kb 150e-ből ha becsületes pofát találsz, és ennyit meg is ér, ha eladod az átírással mindennel a következő lazán benne lesz ugyanennyiben aztán lehet h azon előjön egy még költségesebb hiba.

te nem pörgetted szét hidegen kicsit, öregem? SzívóD-t tilos fordulaton kínozni, meg úgy általában minden dízelt, most megérdemled h szopj vele, nehogy már valami hülyét is beszopass h eladod a szart neki!Amúgy is könnyen kiszúrja a hibát a másik, elég csak ha ránéz a kiegyenlítőre, mert úszik benne az olaj a víz tetején.

2009. okt. 2. 12:13
 5/7 anonim ***** válasza:
az SDI az milyen motor?:D
2009. okt. 2. 12:30
 6/7 anonim ***** válasza:
ott van az előző válaszomban, Suck Diesel. Amit jó esetben nem tudnál kicsinálni, olyan egyszerű de ennek a manyusnak mégis sikerült...
2009. okt. 2. 12:57
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha szerencséd van, az olajfogyasztásnak lehet oka a szelepszárszimering, a víznek meg egy hengerfejtömítés repedés. Szerintem az nem lesz 100ezer forint ha nem vág át a szerelő. Egy hengerfejtömítés ára 5000Ft körül lehet, a szelepszár szimeringek is 5-10000 max. Szerintem érdeklődj szerelőktől hogy mennyiért méri fel, mi a baja. Azért nem illene kérni 3ezernél többet, de talán az hogy megnézi még ingyen is lehet. Nem biztos hogy érdemes emiatt eladni, mert ha veszel másikat ott lesznek az átírás költségei is, ha nem tudod megdobni az árát lehet még rosszabbat fogsz ki vagy még ha drágábban veszel is másikat.
2009. okt. 4. 07:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!