Hogyan kezeljem akkor ezt a mondatot amit a vizsga biztos mondott?
20éves lány vagyok, sajnos izgulós típus vagyok ha valaki előtt vizsgát kell tennem. Így történt ezt a forgalmi vizsgával is, 3. ra sikerült a vizsga, az első vizsga biztos ugyanaz volt aki a 3. nál volt. A 3. nál nagyobbakat hibáztam mint az elsőnél még is át engedett.
Az elsőnél csak parkolási hiba miatt húzott meg, viszont a 3. nál lefullasztottam az autót, nem jobb oldalra parkoltam hanem balra, majdnem behúzott kézifékkel indultam, és az oktatóm azt is mondta hogy körforgalomnál nem indexeltem. Annyira görcsöltem, főleg hogy a 3. mert ugye az első kettőnél a semmi miatt húztak meg.
A vizsgabiztos azt tanácsolta hogy eleinte üljön mellettem valaki. Én amúgy is kisebb városban lakom,de gondolom itt nem "muszáj" mellettem ülnie valakinél, hanem gondolom forgalmasabbra gondolt.
Ettől függetlenül lesz majd tapasztalatom, pár hónapon belül hogy egyedül is eljussak egy forgalmas úton? Vagy ez csak rajtam múlik és a gyakorláson???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!