Opel Astra F gázelvételkor miért nem szív vissza?
Figyelt kérdés
Van nekem egy 92-es 1.4-es benzines F astra-m és váltások közben gázelvételkor nem megy vissza rögtön alapjáratra hanem úgy bőg a motor mintha nyomnám a gázt.2013. máj. 14. 20:50
2/6 anonim válasza:
Esetleg a gázbowden, vagy a fojtószelep tengelye nincs berohadva?
3/6 A kérdező kommentje:
1: nem későn engedem fel a gázt '-'
2:a gázbowden jó mert a motornál amikor kézzel huzigálom egyből visszahúzza a rugó.
2013. máj. 15. 06:53
4/6 anonim válasza:
De ne a motornál huzigáld kézzel, hanem valaki nyomja meg, miközben te nézed, hogy vissza megy-e rendesen. Esetleg lehet még fojtószelep-állás érzékelő hiba, de falsot is szívhat valahol, esetleg alapjárati motor hiba is.
5/6 A kérdező kommentje:
Üdv.
Igen én is alapjárati motorra gyanakszom mert ezeknél sokszor ez a hiba.Viszont most azt vettem észre ha teljesen hidegen megyek vele kb 1-2km-t akkor tökéletesen visszaszív.
2013. máj. 15. 21:34
6/6 anonim válasza:
Nekem a tankszellőztető szelep eltömődése okozta ugyanezt a jelenséget. Kicseréltem, megszűnt a hiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!