Mi a velemenyetek a BMW x szeriabol az 5-osrol?
Vegyél egy Dacia duster-t és legyél vele boldog!
A BMW árán vagy 10 évig fent is tudod tartani.
Nem kell rajolni 20 évesen egy szaros X5-ben, amúgy is egy rakás szart nem ér, tesztekben hülyére veri az összes terepjárót a Duster.
Nem autóval kell csajozni!
szösszeneteid alapján tipikus bmw-s leszel..
TÉNYLEG ILYEN KICSI?
nem vagyok már 20 éves,nekem a többi 2005 feletti crossovert nézegetve csak a bmw x széria fogott meg illetve pár mercedes de azok meg már a kereten felül vannak.
49 éves vagyok , vállalkozást vezetek,nem hiszem hogy hozzámvaló egy opel calibra króm felnikkel így úgy tuning darab ,"repeszteni" a városban,ez tetszik ,az x6 is szép,de már valahogy egy sedant idéz nekem ami nagyítva van.
Én nem arra voltam kiváncsi hogy kinek mi az ízlése,kinek mi milyen nem mondom ki méretet jelent ,én a tipikus motorikusság , típushibák ,egy megbízható karakteres stb... jármű amire vágyok ,másrészt azért vagyok a bmw híve mert volt már bmw 525d-m egy évig átmenetileg és teljesen megbízható kiszámítható ,de még is erőteljes ,tipikus német gyártmány volt ezért döntök szerintem a bmw x széria mellett ,mert tetszik,és tapasztalatok alapján is megbízható
nos nem a legújabb kiadásút akarom :) 2005 -2008as amelyik tetszik.
Szerintem pl 4,3-ból jót kilehet hozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!