Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a velemenyetek a BMW x...

Mi a velemenyetek a BMW x szeriabol az 5-osrol?

Figyelt kérdés
Vennek egy terepjarot egy "sportosat" ,nem nem terepre kell ,hanem nem vagyok mar 20 eves igy hozzam mar nem nagyon illik egy csillogos japan tuningcsoda meg ilyen olyan sportautok. Nameg engem mar azoknem is erdekelnek igy egy ilyen szep kis terepjarora hajtom a fejemet,oszinten jobban is tetszik mint a nagy sportautok.

2013. máj. 14. 15:00
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
75%

Vegyél egy Dacia duster-t és legyél vele boldog!

A BMW árán vagy 10 évig fent is tudod tartani.

Nem kell rajolni 20 évesen egy szaros X5-ben, amúgy is egy rakás szart nem ér, tesztekben hülyére veri az összes terepjárót a Duster.

Nem autóval kell csajozni!

2013. máj. 14. 19:31
 12/24 anonim ***** válasza:
58%

szösszeneteid alapján tipikus bmw-s leszel..

TÉNYLEG ILYEN KICSI?

2013. máj. 14. 20:06
 13/24 A kérdező kommentje:

nem vagyok már 20 éves,nekem a többi 2005 feletti crossovert nézegetve csak a bmw x széria fogott meg illetve pár mercedes de azok meg már a kereten felül vannak.

49 éves vagyok , vállalkozást vezetek,nem hiszem hogy hozzámvaló egy opel calibra króm felnikkel így úgy tuning darab ,"repeszteni" a városban,ez tetszik ,az x6 is szép,de már valahogy egy sedant idéz nekem ami nagyítva van.

Én nem arra voltam kiváncsi hogy kinek mi az ízlése,kinek mi milyen nem mondom ki méretet jelent ,én a tipikus motorikusság , típushibák ,egy megbízható karakteres stb... jármű amire vágyok ,másrészt azért vagyok a bmw híve mert volt már bmw 525d-m egy évig átmenetileg és teljesen megbízható kiszámítható ,de még is erőteljes ,tipikus német gyártmány volt ezért döntök szerintem a bmw x széria mellett ,mert tetszik,és tapasztalatok alapján is megbízható

2013. máj. 14. 21:20
 14/24 anonim ***** válasza:
0%
X5 sztem sz@r, X6 hülyéreveri, de mindegy. Kereten túl van, gondolom. Akkor vegyél sz@rt. Minek kérdezed ?
2013. máj. 14. 21:44
 15/24 anonim ***** válasza:
És mit vártál, valaki azt mondja, hogy sz@r, elmondtuk a véleményünk, szerintem csúnya én sose venném meg mert funkciótlan, azt nem írhatom róla, hogy sz@r a motorja, vagy kényelmetlen, mert nem igaz. Egy jó autó műszakilag, az esztétika és a funkcionalitás tekintetében viszont gyenge szerintem.
2013. máj. 15. 09:25
 16/24 anonim ***** válasza:
szerintem egy E, S, vagy CLS merci sokkal elegánsabb és felnőttesebb autó, mint egy ilyen nagy batár "városi terepjáró", ez inkább maffia stílus, nem elegancia...
2013. máj. 15. 16:20
 17/24 A kérdező kommentje:
Éltem kint amerikában és a klasszikus 60-70es évekbeli "izomautó" ikonok is nagyon megtetszettek de az a 3,5-4,5m -es keretet üti (esetleg 5m) így az az amerikában töltött napokat idéző Charger egy álom marad,a sedan meg ilyen olyan bmw-k nem valók nekem,azt meghagyom a 20 éveseknek ,ez már 1 fokkal hozzámvalóbb ez a crossover,a Cls mercedes szép ,de valahogy ugyanazon arculatot adja nekem vissza a mercedes egy ideje,picit már unalmas számomra.
2013. máj. 15. 21:30
 18/24 anonim ***** válasza:
92%
jaaah, hogy te úgy gondoltad, hogy 3,5-4,5 millából akarsz X5-öt venni? Az többet fog szervizben állni mint otthon, főleg ha dízel.
2013. máj. 16. 15:59
 19/24 A kérdező kommentje:

nos nem a legújabb kiadásút akarom :) 2005 -2008as amelyik tetszik.

Szerintem pl 4,3-ból jót kilehet hozni

2013. máj. 16. 18:12
 20/24 anonim ***** válasza:
Nincs is olyan... 2000-2006 az első generáció, vagy 2006 utáni a második, azóta azt gyártják...
2013. máj. 17. 17:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!