Mi a véleményetek az EDI-CAR autószervizről?
Én kétszer vittem oda a kocsit, de többet nem fogom.
Első: olaj+szűrők cseréje. Megyek a kocsiért, mondja, hogy kb. 2,5 liter volt benne, cserélni kell a tömítéseket (nem cseréltettem). Nem voltam ott, amikor leengedte, még az is lehet, hogy tényleg annyi jött le, de tény, hogy előtte és azóta is 3-5 dl olajat kell utántölteni két csere között, az meg semmi. Azóta se tudom, nem csak egy kis plusz munkát akart-e így szerezni.
Második: a hibát kiderítette, de úgy alakult, hogy el kellett vinnem máshova a kocsit, úgyhogy a javítást nem ők csinálták. Nem is volt gond, normális volt, de otthon, amikor felnyitottam a motorháztetőt, látom, hogy a légszűrőház fedele vagy hogy hívják nincs a helyére pattintva, csak úgy nagyjából odab.szva, kb 5 centivel arrébb, mint kéne.
Szerencsére van jól bevált szerelőm is, ez a két alkalom kicsit kényszer volt, hogy odavittem, de többet inkább nem kísérletezek.
1. vagyok
Nem is lebeszélni akartalak, lehet, hogy egy kicsit negatívabb lett a válaszom, mint amilyennek szántam. Úgy vettem észre, hogy ha javításról van szó, elmondja normálisan, mi a gond és mit kellene csinálni, nem nézi hülyének az embert, és ahogy írtam is, az olajjal kapcsolatban nem lehetek benne biztos, hogy igazam volt, a másik meg egy sima figyelmetlenség volt. Valahogy mégis rossz szájízzel jöttem el tőle, ennyi az egész. És egy pozitívum: az én szerelőm kicsit olcsóbban dolgozik, de szerintem az EDI-CAR sincs elszállva az árakkal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!