Kb. mekkora a fogyasztása a 2008-2009-es CBR 1000 RR-nek?
Kb. akkora, mint amekkora a teljesítmény, amit a jobboldali tekerővel leadat vele a vezetője.
Mondjuk 5 liter finomabban, mondjuk 2-3x ennyi durván.
Anno a Morbidelli csinált egy V8-as motorkerékpár-blokkot. Amikor az árról érdeklődtek a kiállításon, a válaszadó lényegében azt mondta, akinek ez számít, az nem tartozik a megcélzott vevőkörbe.
5 liter/100 km , 300 Ft/liter; 40eFt= 2600 km - ez a teljesítményadó évente. + kötelező + gumik + olaj + fékbetétek. A fogyasztás tizedrangú.
Ezzel még mindig nemkaptam választ.
Nekem 929-es RR-em volt.Annál is így volt.Ha Keményen bántam vele megette 11 litert.Ha finoman mentem vele
akár eltudtam vele 5-5,5 literrel közlekedni.De az én stílusomma/ami a nagy átlag/,ami kb.120-150-es tempó,alkalomadtán csutkagáz.
Az átlagomat meg tudom mondani pontosan,mert mindig teli tankoltam---az pedig 6,5-7 liter volt.
SOHA NEM BÍRTAM AZOKAT A MAJMOKAT,AKIK AZ ILYEN KÉRDÉSRE AZZAL VÁLASZOLNAK HOGY KI A FENÉT ÉRDEKLI A FOGYASZTÁS/HACSAK NEM MILLIOMOS/--------MERT SZERINTEM EGY ÁTLAG DOLGOZÓ EMBERNEK NEM MINDEGY HOGY 1800-2000 FORINTON MEGY LE 100 KM-T,VAGY 3000-3500-ON!!!!
JA!!!!! ÉS ÉVENTE NEM CSAK 3000 KILOMÉTERT MEGYEK A MOTORRA HANEM 20-30 EZRET.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!