VW Golf 4 dízel vagy benzinmotoros?
1.9 es dízel vagy 1.4, 1.6 os benzinesbe érdemesebb venni?
Mind dinamikusság és fogyasztás szempontjából.
A válaszokat előre is köszönöm.
ha hosszabb távokat mész akkor diesel, viszont a diesel egy picit lomha, de kevesebbet fogyaszt
ha rövidebb távokat mész akkor benzin. többet fogyaszt de dinamikusabb tőle az autó
az 1.4-est felejtsd el szerintem. 75le és 1200+kg nagyon rossz párosítás. az 1.6os benyás vállalható(101le) (Nekem volt egy 1.6os ugyan így 101 le-s vectra b -m-ez is ~1200kg-. Menni lehet vele de nem egy erőművész párosítás.
A dízelt a jó választás szerintem is, de jól nézz utána a típushibáknak. PD TDI rendszer tud meglepetést okozni.
Nézd meg a totalcar.hu -n a népitéleteket erről az autóról. Sok sikert!
6.vagyok
akkor viszont a benzinest válaszd. a dízelnek sokkal rosszabb ha elindítod leállítod. a benzines kicsit jobban bírja ezt az üzemmódot. Hogy 1.4 vagy 1.6 fogyasztásban nemhiszem h sok különbség lenne. Én az 1.6-ost választanám, de nézd meg a biztosítás és átírás költségeit mindkettőnél és döntsd el neked mi fontosabb, hogy kevesebbe legyen vagy ha kell gyorsuljon is néha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!