Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 250ccm-nél nagyobb 2t motorok?

250ccm-nél nagyobb 2t motorok?

Figyelt kérdés
Modernebb motorok, melyek nagy teljesítményűek. (Tudom, hogy többet fogyasztanak és nincs olyan nagy nyomatékuk, de hobbi motornak jó lenne). A válaszokat előre megköszönöm.
2013. máj. 12. 18:40
 1/6 anonim ***** válasza:

krossz motorok között vannak ilyenek.

Pl Kx500

Utcai motorok között is biztosan van. De 250ccm felett már nincs sok értelme a 2T-nek közúti használatnál.

2013. máj. 12. 18:50
 2/6 anonim ***** válasza:
igen a krossz motorokban van pl. honda Cr 500 az is kétütemű és modern, de pl van a 350-es jawa, meg lehet hogy van 300-as feletti kétütemű robogók is, és a kétüteműeknek rohadt nagy nyomatéka van, vagyis jól megy, nekem volt egy 900ccm-os wartburgom kétütemű volt, 50Le körül van az ereje, és gyorsult úgy mint a mostani 5 éves opel astra G autóm 1.4-.es motorral, ami négyütemű! szóval a kétütem nem elavult dolog, főleg nem a krosszoknál! a négyütemű kicsit kevesebbet fogyaszt de közel sem megy úgy mint egy kétütemű, pl a cross motorok: kétütemű 125ccm-os krossz motor megy úgy mint egy 250-es négyütemű cross motor!
2013. máj. 12. 19:50
 3/6 anonim ***** válasza:
CR 500
2013. máj. 12. 19:54
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem krossz kell és van rá nagyon sok pénzed akkor:

RD 350, RG 125-250-500, Kawasaki H2 750, Suzuki gt 750

stb

2013. máj. 12. 20:28
 5/6 anonim ***** válasza:
Egyszer volt már dolgom CR 500-al, hát az valami hihetetlen mit tud... 6.-ban emeli az elejét, eszméletlenül veszélyes... :D a hangja még alapjáraton is olyan mint egy petárdasorozat, csak beindítani marha nehéz... 500-as 2t hengerben van ám kompresszió, egy visszarúgásnál simán eltöri a bokád ha nincs rajtad jó erős krossz csizma
2013. máj. 12. 21:13
 6/6 anonim ***** válasza:

Husaberg TE300

Egyébként tényleg érdemes vigyázni az erejük miatt. Még ha többet is fogyaszt (meg jobban kopik, meg zajosabb, meg több elégetlen CH-t bocsájt ki stb) a 2T, akkor is minden főtengelyfordulatra jut egy munkaütem és könnyebb a blokk. :)

2013. máj. 12. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!