Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » "Aranyos", de vagány motor...

"Aranyos", de vagány motor egy lánynak? Milyet?

Figyelt kérdés
Melyik 50 ccm motort ajánlod? 15/L (158 cm) jogsim van rá...most egy keeway-om van, szeretem,de gondot okoz a közép támaszra helyezése ( ez mondjuk hegesztéssel megoldható lenne), és lassú...valami vagányabbat szeretnék, nem feltétlen robogót :) a földúton ( sarasabb helyeken) is szépen menjen ne csak aszfalton, de leginkább csak kövesúton használnám. Emellett 70-80-al is menjen :) Barátnőmnek egy yamaha aerox van...keveset használja, együtt motoroznék vele :D Hondát javasolták nekem...szerinted?

2013. máj. 11. 12:12
 1/7 anonim ***** válasza:
Földút, sár, kő és 70-80? DT50 vagy valami hasonló alkatú, csak meg kell tanulnod váltani. Aranyosnak nem aranyos, cserébe elmegy olyan utakon amiket felsoroltál.
2013. máj. 11. 12:43
 2/7 anonim ***** válasza:

nekem régen aeroxom volt az ment 80-nal, ha robogóban gondolkozol akkor mindenképpen valami sport robogót ajánlok, de azok nem túl aranyosak, ha viszont földutakon is szeretnél motorozni akkor vannak ilyen célra kialakított "terep" robogók is.

Ha viszont vagány 50-es motort szeretnél akkor mindenképpen supermotot vagy endurot vegyél(aprilia mx/rx 50, derbi senda 50, yamaha dt 50) sok márka motorjai közül válogathatsz amit mindíg tarts szemelőtt ilyen motor vásárlásánál az az, hogy am6-os blokkal legyen szerelve.

2013. máj. 11. 12:51
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem valami 50-60-70-es endúró kellene neked. Igaz ott van váltó is, de nem egy nagy valami megtanulni használni. És az ilyen utakra való.
2013. máj. 11. 13:52
 4/7 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Most 15 éves vagy, tehát 2-3 év múlva nagyobb motorra fogsz váltani. Vagyis jó lenne valami olyasmit vásárolnod, ami a következő 3 évben nem veszt az értékéből túl sokat. Ill. ha nem csak városban akarod használni, az ideális választás nagy kerekű kismotor lenne, ha jól értem. Én nem ajánlom, hogy hetvennel száguldozz egy kismotoron, tudod, mi marad belőled egy ilyen sebességű ütközésnél/esésnél? Egy kedves emlék, meg egy piros folt.

A Yamaha Aerox kicsi kereke kipörög sárban, a Simson Roller is. Apropó, szoci gyártmányokban gondolkodtál már? A Tomos ATX vagány, nem tudom, az alkatrész ellátottsága milyen. Láttam már szépen rendbe hozott Jawa Mustangot is, de Neked egy Simson Enduro lenne ideális asszem. A Sachs Madass is jól néz ki, és a Zündappnak is vannak retró kinézetű (pl. a C 50 Sport), strapabíró modelljei. Gondold át, van miből választani. Az olasz gyártmányok felsorolásához nem is fogok hozzá.

Üdv R.

2013. máj. 11. 14:40
 5/7 anonim válasza:

Egy enduro magas lenne neked, ezért szerintem robogót kellene venned. Az aerox jó motor de van annál olcsóbb is ami ugyan azt tudja csak máshogy néz ki. Az aprilia SR50 is nagyon jó ha karbisat veszel.

Ha írsz privátban akkor szivesen válaszolok bármilyen kérdésedre.

2013. máj. 11. 15:19
 6/7 anonim ***** válasza:

Földutakra robogók közül én as Yamaha BWS-t ajánlom. Kicsit extrém a kinézete, de nekem tetszik. [link]

Szerintem illene egy lány alá.

Aztán ajánlottak az előző kommentekben enduro-kat. Ezekhez szrintem kicsit alacsony vagy ,bár a Sachs Madass 50 tényleg nem magas, az ideális lehetne. [link]

Mondjuk ez se mindennapi kinézetű motor.

És a végére én ajánlanám a Simson-t. Nincs vagányabb egy női Simsonosnál. :)

2013. máj. 11. 16:19
 7/7 A kérdező kommentje:
:D Nagyon szépen köszönöm :) yamaha 50 dt tetszik, de nem túl komoly? Simsonos ismerősök szerintem meg kiröhögnének ha nekem is simsonom lenne :D
2013. máj. 12. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!