Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kellene valami vagány motor....

Kellene valami vagány motor. Ötletek?

Figyelt kérdés
Lehetőleg 500e alatt lehessen már kapni. Gondolok itt főleg az endúrókra, chopperekre, túramotorokra. A robogókat nem szeretem.
2012. szept. 11. 19:01
 1/3 anonim ***** válasza:

[link]

Itt nézelődj. Ne arra törekedj, hogy vagány legyen, mert az ilyen motorok nagy része amúgy is az, hanem arra, hogy neked jó legyen. Amúgy én egy Kawasaki ZX-7R t vennék ennyi pénzért.

2012. szept. 11. 19:51
 2/3 TOMAtm ***** válasza:

suzuki gs 500.sok van belőle ezért nem is olyan drága.esetleg honda cb500,ez is nagyon jó motor de sztem kicsit drágább mint a suzuki.ezek mind elég jól mennek,városban is de akár hosszabb távra is jók.nem eszik meg a hajadat3,5-5 literből elvannak.

choppert nem kapsz normálisat olcsón,endúrókat nem ismerem.

2012. szept. 11. 19:51
 3/3 TOMAtm ***** válasza:

sportmotort 500 alatt csak ismerőstől,mert

1: sok a pályázott-széthajtott.

2: nem hosszú élettartalmúak(60e km kb a 'vége' )

3: azokra kell költeni,mert 4-8 E km aztán gumicsere(egy hátsó simán 40e huf),láncot meg lánckereket is elég gyakran(15e km).meghát nem utolsósorban ha elkap a gépszíj a 12 litert be tudod kajáltatni velük simán.de alapból 6-7 L/100km.

2012. szept. 11. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!